Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

BeZZik

Пользователи
  • Публікації

    38
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача BeZZik

  1. дякую за відповідь а якщо весною ще раз будуть затягувати стіни армуючим клейом, нічого страшного що стіна прогрунтована силіконовою грунтовкою з кварцом? Чи на 1 зиму можна взагалі так залишити?
  2. Доброго дня. Ситуація наступна, утеплили фасад пінопластом та нанесли армуючи слой, ще один вирівнюючий шар клею нанести не встигаємо через заморозки. На весні плануємо нанести вирівнюючий шар та нанести декоративну штукатурку та наклеїти керамограніт. Підкажіть будь ласка чи потрібно по консервувати на зиму базовий слой з армуючою сіткою?
  3. Купував у цього постачальника кабель та всю начинку для щитка. Ціну вийшла нижча, ніж в інших. Все супер. Не підійшов щиток, оперативно замінили, ще й зробили суперову знижку на новий. Так тримати! Дякую. Однозначно рекомендую!
  4. Ввод в дом 4*10 мм кВ , а то подвод к котлу, что неправильно ?
  5. Добрый день, прокомментируйте пожалуйста схему распределительного щита в доме. Ввод 3 фазы автомат 32 А. Площадь дома 110 КВ м. Отопление електрокотел 12 КВ, подвод кабеля 5*4 КВ мм.
  6. Изначально рассматривал все повесить все на одну фазу поставить кулачковый переключатель І-0-ІІ-0-ІІІ и при необходимости переключаться между фазами, но большинство говорят что это "танцы с бубеном". Электрик с РЕСа говорит что если будет сильное проседание одной фазы то трансформатор должен отключить питание на всех фазах (если я правильно понял) и все равно не спасет никакой переключатель. А бесперебойник встривается в шкаф с автоматами ? я думал он подключается напрямую перед прибором. Вчера увидел испитание Итона и что то начал сомневаться, хагер процентов на 30 дороже получается.
  7. Если не сложно прокомментируйте ошибки и пару вопросов 1. Если в гостиной из потребителей будет только ТВ и зарядка для телефонов или ноутбука можно не делать отдельную линию для кондиционера? 2. Нужно ставить автомат для защиты кабеля генератора перед переключателем І-0-ІІ? Eaton или Hager? Всем огромное спасибо за помощь.
  8. Доброго дня, потрібно автоматичні вимикачі для будинку: Автомат eaton 10a - 3шт. Автомат eaton 16a - 2шт. Автомат eaton 20a - 2шт. Дівавтомат 16 а 30ma - 2 шт. (однофазний) УЗО 40a/30ma - 3шт. (однофазний) УЗО 40a/100 mA -1 шт. (Трифази) Автомат eaton 3 полюси c25 - 4шт. Zubr d63 або d63t - 3 шт. Ввід резерву (Генератора) на 3 фази з нулем Автомат c 32 - на три полюси Кабель 3-2.5 ввг нг одесакабель або аналог 100 м Кабель 4-10 мм мідний для вводу в будинок 20 м Кабель 5-4 мм 33 м Кабель 3-4 мм 20 м Щиток внутрішній вбудований мін. на 50 модулів Роспред коробки 50 шт Підрозетники 50 шт. Звязок бажано тримати через форум або вайбер. Без пересилок, бажано Бориспіль або Київ + 50 км
  9. Не зовсім зрозумів про реле напруги. УЗО перенести після вводного автомата? А якщо перенести загальне УЗО на 100 mA вище, то воно буде перед реле напруги, це не спричинить вимикання узо? Чи збільшить тоді узо до 300mA? Чи треба ставити автомати на кожну фазу перед УЗО?
  10. Знову все перекрамсав. А якщо зробити так? На вулиці перед лічильником автомат 32 А потім на вході в будинок автомат 3 фази +0 на 32А. Далі перемикач (40А тому що неможу знайти на 32 А) на резервне живлення і далі по схемі. Генератор планую 1 фазний на 5-7 кв. Щиток вводу планую розмістити не в прихожій, а в кладовій. Питання: 1. Чи можна прибрати автомат на вході в будинок і залишити лише перемикач 1-0-2. 2. Чи можна підключити однофазний генератор до трьохфазного щитка? 3. На скільки потрібно реле напруги? чи можна обмежитися лише реле напруги для холодильника(той що вставляється в розетку)? 4. Протипожежне узо на 100 mА потрібно? чи тут воно не грає великої ролі? 5. Чи може працювати котел на такій схемі від генератора хоча б в мінімальному режимі. (Котел 3 фази 12 кв, будинок 110 м кв) Ця схема буде краща ніж попередня? Всім дякую за активну допомогу.
  11. А якщо поставити після входу вольтметер і далі замість автоматичного перемикача фаз просто звичайний кулачковий. Щоб під час експлуатація будинку обрати одну основну найстабільнішу фазу та на ній залишити життєво важливі групи
  12. Ще раз прошу подивитися на схему підключення, та озвучити зауваження. Ввід в будинок 4х10 мм Кабель до варочної поверхні 5х4 Кабель до котла та гаража 5х6 Автомати планую використовувати EATON бо є 6 автоматів на 16 А да два дівавтомати. Ще питання чи є сенс робити одну основну группу з перемикачем фаз щоб можна було перемикати фази у випадках просідання, чи просто намагатися рівномірно розбити нагвантаження без всіляких перемикачів? Чи потрібно ставити Реле напруги чи воно буде лише заважати? Заземлення планується з готових наборів ( стержнів) Всім дуже дякую
  13. Підскажіть будь ласка якщо випадає одна фаза то можна перемкнутися на іншу і все буде працювати? Бо якось не можу зрозуміти як може працювати одна фаза коли всі три ідуть з одної підстанції. Від цього залежить потреба в встановленні перемикача фаз. Дякую
  14. 1.Вулиця мається на увазі освітлення над дверима з вуличної сторони 2.ПЗВ не ставити взагалі чи просто збільшити до 30 mA? 3.На варочну та котел ПЗВ на 30 mA? 4.Реле вибору фаз не впевнений що потрібно але мені два електрики сказали що будинок невеликий, навантаження не велике тому краще підключити все на одну фазу та поставити перемикач фаз, так як в нас в місті проблеми з електрикою (Бориспіль) і я зміг би перекидати фази. Дуже дякую за допомогу
  15. Всім дякую за відповіді, сам також планую розбивати по фазам, але з пантелику збили електрики, вже двоє пропонують все зробити на одну фазу крім котла та варочної поверхні. Подивіться будь ласка схему, що скажете на таке? Поки намагаюсь сам розібратися в темі. Всім дякую
  16. Доброго дня, підскажіть в мене до будинку підходить 3 фази автомат на 32 А, як краще робити розводку по будинку все підключити на 1 фазу і поставити перемикач фаз чи рівномірно розподілити навантаження по фазам? Будинок 1 поверх 100 кВ + гараж. Опалення електричне. Дякую
  17. Потрібно побудувати будинок 1 поверх з газобетону, 100 кВ м, криша вальмова. Перестінки газобетону.
  18. Всем спасибо за помощь, консультировался с конструктором и архитектором, сказали что все ок, до весны грунт сядет перед заливкой плиты пройтись трамбовкой, ввиду тго что дом одноэтажный, не тяжелый, все будет ок. Еще раз спасибо!
  19. То есть, оптимальный вариант, это добавить стенку и залить плиту 15 см с хорошей армировкой, а стены внутренние связать с наружными, правильно сделал выводы? )
  20. А Если несколько раз хорошо пролить (залить) водой до зимы, это даст свой эфект для уплотнения?
  21. Добрый день, огромное спасибо за консультацию, можно я задам пару вопросов в личные сообщения? А если залить плиту толщиной 20 см по верх фундамента с армировкой под стены 4 прута 10 арматуры а в остальных местах армирующая дорожняя сетка 3 мм. Внутренняя несущая стена будет связана с внешними стенами кладкой (не знаю как правильно называется, они будут ложиться одновременно с перевязкой ). Или как вариант, для себя придумал весной рыть по средине еще одну ленту с опорой на пятку фундамента.
  22. Грунт суглинок, попадалось суглинок с верхним слоем,, копаливан недалеко а землю вывозили.
×
×
  • Створити...