Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Влад2012

Пользователи
  • Публікації

    18
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Влад2012's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

3

Репутація

  1. После усадки - без зазоров. Не надо никаких герметиков и конопатить.......
  2. www.stroimdom.com.ua/forum/picture.php?pictureid=43958&albumid=3513&dl=1343152248&thumb=1
  3. вони з середини конопатили лише для красоти...................
  4. Ви тоді не бачили нормального зрубу. Я чомусь працював у Санкт Петербурзі і там максимум це конопатили із середини. А зовні взагалі нічого не робили так як не було зазорів взагалі.
  5. А чому ніхто не говорить про канадську технологію - теплий кут, непродувний. І якшо строїти з дерева діаметром не менше 25 у тоншому кінці- то не треба ніяк утепляти (крім конопатки і то якшо будуть зазори). І це все робиться в ручну, а не механічно. Мінімум зазорів максимум теплоти, гармонії та красоти.
  6. Внутрішню отделку можна робити зразу в любій бані чи домику. Лише треба знати як. Всюди робиться спец. пройоми. які зашиваються і їх не помітно а баня чи будинок собі робить усадку і всьо нормально. Усадка на 2.5 м буде близько 15 20 см. за перших 2 роки і 5-10 см за 3 рік. А якшо будинок 2 поверхи то буде більше. Баня з дикого дерева діаметром 25 і більше не буде промерзати так як робиться паз не менше 10 см. (пази підбирають під зиму чим більший мороз тим більший паз). І сама стіна не буде вузькою і не треба нічим утепляти. А якшо брати проф брус то ще треба на стільки ж утепляти. Так що думайте перш ніж щось робити.
  7. У нас ціна на базову комплектацію сруба: від 150у.е. до 250. Звертайтесь якшо когось цікавить. Фото є в альбомі пізніше закину ще.
  8. Яка різниця між будинком з оциліндрованого та "дикого" бревна?
  9. Ми працювали в Пітері, там діаметр бревна 28 см. в тоншому кінці. В нас такого лісу немає, але приблизно від 20 і більше в тоншому кінці. "Дике" - із сучками, лише від шкурене і бельше нічого.
  10. площадь помещения: строительство сруба, балки междуэтажных перекрытий, лаги пола, стропильная часть.
×
×
  • Створити...