Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Drug2

Пользователи
  • Публікації

    61
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Drug2's Achievements

Форумчанин

Форумчанин (4/13)

  • Начинающий собеседник
  • Преданный форуму
  • Начало популярности
  • Первый пост
  • 10 комментариев

Recent Badges

22

Репутація

  1. Все вірно, колоди- внизу, дрібніші- зверху. Верхній розпал в герметичній топці. Вже 10 років так розпалюю.
  2. Вітаю! Життя змусило зацікавитись можливістю власноручної реалізації такого "кейсу" Є 40-ка річна коробка "літньої кухні/комори" в задовільному стані. 5х10м. Стіни в одну цеглу. Перекриття залізобетонне. Хочеться другим поверхом зробити житловий простір в стилі а-ля барнхаус. Двоскатний стропильний дах з невеликим кутом, без фронтонів, без центральної стіни Аттікові стіни з П-подібним заходом на фронтони 0,5м. Висота до 1,5м, газоблок. Це реалізуємо, як укріпляти такі аттікові стіни? Дякую
  3. Що обрати: штіль FS350 чи хускварна 535RX? Обидва по 1,6кВт, але в хуски при 8400об і максимальні оберти валу 8220, А в штіля при 9000об і макс.об.валу 9150. Який бензиновий тример буде більш потужним в реальності? Дякую
  4. Ого! Дійсно, глянув оголошення в Брюховичах (маю там дачу) то десь такі ціни і декларуються.
  5. Шафа в спальні зайва, імхо. В мене лише ліжко та дві тумбочки. 18 кв.м.
  6. Для "реальних" цін дієвіше русскій мір чекати. Які реальні ціни в Луганську? Ото ж. Повезло напевно їм, не те, що Монаковчатам.
  7. Пару місяців тому спостерігав історію купівлі б/в авто в районі 30 тис, не биток. Якщо коротко, то ніхто нічого особливо не скидає, 500 дол максимум. Думаю, подібні пропорції і для ділянок. При декларованих 50, 15 не буде.
  8. Всі об'єкти на яких ФОПом ведеться комерційна діяльність реєструються в ДФС. На них виписується чек за товар чи послуги. Але це теорія. Він скаже що безкоштовно друзів запросив. Методи? Не знаю... Септик відкривайте в хоча б.
  9. Це можливо. В такому випадку втрати будуть 4200-700=3500. Але перед очима приклад, як в "полі" зробили митницю, і ділянки навколо раптом стали дуже затребувані під офіси, склади, кофейні, парковки ітд. В будь-якому екстремальному випадку, сума 3500 нічого не вирішує.
  10. Підемо від зворотнього... Я от не можу собі уявити, що може змусити людину продати в Києві (та будь-де) сотку землі за 700 дол. Хіба форс-мажор. Умовні 6 сот це 4200. Це що, гроші? Та нехай лежить собі, чекає. Добре, поки чекає, допустимо знову форс-мажор - подешевіло удвічі. Мінус 2100. І що? Жаліти що не продав за 4200? За три роки знову виросте. Можливо до 7000 за сот.
  11. Пралка в цокольному приміщенні, посудомийка на першому поверсі. Спальні, гардеробна на другому. Запускаємо вночі. Майже зовсім нічого не чути. Це головне. Нізащо не ставив би машинки так, щоб їх було чутно. Правда, діти і пралка- великі, запускаємо нечасто. Сушимо надворі, зимою в котельній. Майже нічого не прасуємо-це зайве, хіба дружина собі одяг.
  12. А я зробив. І жодних проблем не бвчу. На думку приходить лише одне пояснення такого суб'єктивного негативу - живіт виступає так, що ніг і сходинок просто не видно.
  13. В мене в будинку з 18 сходинок 12 забіжні. Живемо вже 14 років. Взагалі жодних проблем, при тому, що на першому поверсі лише кухня, тобто бігаємо по сто разів на добу.
×
×
  • Створити...