Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

natka0

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Женский

natka0's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Первый пост
  • Уже неделю на форуме
  • Уже месяц на форуме
  • Уже год на форуме

Recent Badges

1

Репутація

  1. Інструкції не бачив, але ці інвертори схожі на axioma, такий стоїть у мене він працює без акб, але з панелями, а тут панелей немає, є акб, а от робота без панелей та акб не розписана, я вважаю що повинен працювати, він і працює, якщо його підштовхнути на запуск, може якісь конденсатор присів, але пульсацій по живленню я не побачив, як працював раніше не знаю, бо включили одразу з акб, може така прошивка.
  2. Доброго дня, результати моїх досліджень, так як на схемі живлення 12,-12,5в від шини bat, вирішив підключити свою акб 24в, інвертор запрацював підʼєднав 220 працює зняв акб працює, вийшло що для запуску потрібна була акб (як мені здається це повинно працювати не так). Він повинен стартувати від 220. Поїхав до знайомих з тестером роблю замір на акб 7в, фігня якась акб ферум 24в 100а з платою бмс, бо є дісплей. Чіпляю назад інвертор запускаю з своєю акб на ходу відключаю акб, чіпляю рідну, і оп нема слів все запрацювало акб показало 23в 53% заряду (на дісплейчику акб) заряд пішов через годину було 84%. Відключаю 220 все працює, включаю 220 все працює. Відключаю акб процює, як тільки виключу акб та 220 все капут. Здається щось там в бмс акб, він щось відключає, а інвертору чогось невистачає завестися без акб. Просадок пульсацій по 12 і 5 в немає, без акб просто як входить в захист. На схемі є сигнали з оптопар, не зрозуміло що за сигнали, але вони якраз відключають живлення нема схеми підключення процесора ( схожий на stm32). Саму плату процесора відʼєднати нема як, інвертор одноплатник. Поки залишив так, якось працює напругу і струм видає. Вибачаюсь за багато слів, може комусь допоможе, бо два дні з осцілографом, а треба було сунути простий акб без захисту. Всім дякую. Нам перемоги!
  3. Доброго дня, потрібна допомога. Є непрацюючий інвертор 3ква клон Acioma. Після грози перестав запускатися. Перший огляд показує провал по 12в. Щось не можу зрозуміти живлення на 3845 7пин. На схемі з акв. Але інвертор повин працювати і від 220 де воно?
  4. https://www.youtube.com/watch?v=iXdYUxUeCXE или очиститель фасадов
  5. Нужна бригада на заливку стяжки теплого пола 1 этаж 80мкв по результатам работы в дальнейшем возможна заливка стяжки 2-й этаж и штукатурка стен. дом 250квм. 30 км от Киева возможно проживание на время работ.
  6. Интересует мнение о котле Велес, может кто юзал, ставил… Заинтересовал потому что: Цена до 2000$ Мощность 50 кВт Вес 348 кг (значит железо в нем есть). Объем воды в котле 175л! (наверно большой теплообменник и следствие теплоемкость котла). sofievka.kiev.ua/produkcija/kotel-tverdotoplivnye/veles-tverdotoplivnyu/ Один минус сделано в Украине, у нас как то стало хуже чем в Китае, все через ж..пу, что сильно настораживает.
×
×
  • Створити...