Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Evgenie

Пользователи
  • Публікації

    10
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Evgenie

  1. Дякую, Тетяно, за підтримку. «точечная застройка» теж цікавить в межах 25км від межі Києва. Розглядаємо ділянки від 5 сот..
  2. Дякую за пропозицію St.master. Варіант 12 соток, що ділиться на 2 ділянки для нас підходить. Але віддаленість від окружної 28 км. може бути перешкодою в дальнійшій співпраці. І питання ціни теж далеко не останнє. Відправте, будь ласка, інформацію мені особисто, я розгляну. В разі позитивного рішення, Ваші вимоги з приводу відкритого бізнес плану, договору з юр. особою та викупом зем ділянки ми задовольнимо. Ваша участь у виборі проекту будинку або будинків обов’язкова, адже метраж і архітектура будинку визначає фінансові результати. Після того як отримаю від Вас контакти і інформацію про ділянку обов’язково зв’яжусь.
  3. Назву компанії не вказую навмисно. Якщо ви власник землі я готовий з вами зустрітися у нас в офісі і обговорити деталі. Скажу тільки, що ми вже збудували близько 200 будинків по Київсткій області. Відповідно маємо всю необхідну дозвільну документацію.
  4. Умови співпраці будемо адаптувати під кожного землевласника. В будь-якому випадку по закінченню терміну договору, компанія-забудовник (тобто ми) викупить землю за свої кошти. Вартість землі теж буде заздалегідь обумовлена. Одозначно вона буде не нижчою риночної вартості. Але головна мета проекту -- продаж об’єкту в срок від 3 до 6 місяців (в період дії договору). Землевласник отримує прибуток у відсотковому співвідношенні до пайового внеску. І звичайно повну суму вартості землі.
  5. Для того, чтобы повысить спрос на землю со стороны покупателей и ускорить процесс продажи участка, предлагаем взаимовыгодное сотрудничество по строительству домов на земле собственника. Предложение выглядит следующим образом: Для участия в бизнес проекте, владелец земли вносит свой пай в виде земельного участка. Компания застройщик (то есть мы) строит один или несколько типичных домов за свой счет. Совместно осуществляем продажу. Полученная прибыль от проекта делится согласно вложениям в процентном соотношении. Если интересно - пишите.
×
×
  • Створити...