Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

makks

Пользователи
  • Публікації

    95
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача makks

  1. Здраствуйте. Скажіть, будь ласка, чи можна ось такий фільтр vodavdom.ua/Product/1524 ставити перед насосом для підвищення тиску води?
  2. Не зрозумів, що на 45 м.кв., покраска в два шарі, потрібно 2 відра по 14 кг кожне? Добавлено через 5 минут Стіни шпаклювалися однією шпаклівкою, однак чомусь є місця світлі і є місця темніші. Чому? Можливо шпаклівка ще добре не просохла? Темніші місця після фарбування закрасяться, не будуть виступати пятна? І ще - коли можна приступати до фарбування після нанесення грунту на стіну?
  3. Я запитував декількома постами раніше однак відповіді не дочекався. Робітники, які будуть виконувати дані роботи, повідомили вартість, а саме: - монтаж ОСБ фанери на стелю (обрешітка уже є в наявності) - 100 грн.; - монтаж пластикових панелей, вагонки на цю ж стелю - 55 грн. - укладання лінолеуму - 45 грн. - установка пвх плінтуса - 30 грн. Чи адекватна ціна на дані роботи?
  4. Скажіть, будь ласка, вартість робіт: - підшивка осб плит на стелю; - підшивка пластикових панелей на ту ж стелю; - застелити лінолеум на підлогу - вчепити пластиковий плінтус.
  5. Витэк на рахунок вологостійкої фарби було б не погано, однак на даний час дозволити її собі не можу. Добавлено через 1 минуту Фарба йде в кілограмах, як знати скільки літрів?
  6. Витэк а що для стін не підійде?
  7. Скажіть, будь ласка, варьість робіт: - шпаклювання стін без маяків з послідуючим фарбуванням; - підшивка осб плит на потолок - підшивка пластикових панелей на потолок (вагонка)? Дякую.
  8. Здраствуйте. Підкажіть, будь ласка, яка кількість фарби потрібна для фарбування 50 м.кв. стін. Фарба снєжка еко в два а можливо і в три шарі. Чим краще загрунтувати стіни, планується грунтовка ceresit CT 17 супер.
  9. Vik_Tor_2 и Direct а мне под инвертор нужен, может что то есть?
  10. Плашки и воротки для плашек есть еще в наличии?
  11. Что значит 17,40 грн. и 23.50 грн.? Это стоимость какого кабеля?
  12. де можна подивитися на планшет?
  13. Де на нього можна подивитися?
  14. цікавлять розвідні ключі, яка вартість?
  15. Вот теперь все понятно. Добавлено через 12 минут Вот насчет гофры для прокладки непосредственно в бетоне, как вы пишете, нужна "тяжелая" гофра, да еще и полиэтиленовая. А из какого материала трубу лучше использовать, толщина, может есть еще какие то нюансы по поводу этой трубы, поделитесь, пожалуйста. Какой диаметр трубы нужен для протяжки плоского или круглого ВВГ 3х1,5, 2.5 и 3х4 мм.кв.?
  16. makks

    HILTI

    Скажіть, будь ласка, призначення даних окулярів тільки із затемненим склом, так як користуюся такими, якщо день сонячний видно добре, якщо трохи темніше - погано, тому думаю використовую їх мабуть не за призначенням.
  17. По ссылке выдает электротехническая труба, правильно? А почему гофра не подойдет?
  18. Извините, не понял, это что на этапе производства плиты в нее закладываются пластиковые трубы? А если их нету? Или это обычная электротехническая труба? Скиньте сылу, пожалуйста, если не трудно.
×
×
  • Створити...