Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

класний пацан

Пользователи
  • Публікації

    10
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача класний пацан

  1. це в моєму випадку допоможе, якщо так, то яка товщина має бути?
  2. - тріщин не видно. - ще тільки планую дати кабель. 8м кв. і 11 м.кв. - де не буде теплої підлоги, то там і не давали, що ж тут не зрозуміти ( інше приміщення)
  3. Верхний слой у стяжки всегда пылит, вот его и нужно удалить. Подробно тут - (ссылка устарела) я зрозумів, але в мене не ця ситуація (бетон вийшов дужу "мягкий", там де давав рідину для теплої підлоги - то він "мягкий" і сипеться, як пресований пісок, а де не давав цю рідину - то твердий як камінь). - можливо треба прогрунтувати, чи залити рідке скло? Скажите, Вы укладывали демпферную ленту на стыке пол-стена? - ні, там є плівка на висоту 10 см.
  4. Подивися сьогодні на стяжку, а вона як пересохла, сипеться (проводиш цвяхом - як пісок), З чим це пов'язано, і як це устранити?! В стяжку додавали добавку для теплої підлоги.
  5. а яка площа однієї кімнати і як ви встановлювали теплу підлогу (які кіловати і відстань між кабелями) бо я ще з цим не стикався.
  6. 1) max +70 ГРАД 0,8 кіловат. (але я думаю буде не більше 40 град.) 2) долари, гривні і інші банкноти або велика фотка дельфіна розміром 2*1м. Чи посилю я це сам залити. Дякую.
  7. Добрий вечір. А яку електричну систему опалення ставити? В мене зруб 16 см і шви зароблені герметиком ззовні і в середині. На стіну обігрівач чи теплу підлогу? В бані є чотири приміщення (баня там не треба), душова, кімната віддиху, і гардеробна. А також планую добудувати цегляне приміщення для басейну. Дякую
  8. Добрий день!!!! Перечитав всі пости. Запитання для Пропелера!! В мене є баня, а в ній хочеться декоративну наливну підлогу (в передбаннику). Підлога: грунт, пісок, плівка, пінопласт 10 см, плівка (відбиваюча), стяжка 5 см. . Стяжка зроблена в жовтні 2011р. Далі планую електричну підлогу товщина кабеля 2 мм, відстань між кабелями 5-7 см. Планую залити цей кабель (порекомендуйте), потім грунтовка, рекламна продукція, а потім .... не знаю чим, і в кінці лак, також не знаю який!!! Дякую.
×
×
  • Створити...