Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

SunnyGirl

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

SunnyGirl's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Народ підкажіть чи можливо залити фундамент спочатку в землі а через пару місяців залити фундамент вверх (опалубку) ? чи обовязково заливати все разом?
  2. А як порахувати вартість арматури? в нас будинок буде 8 на 9
  3. Вы мены підкинули ідейку....в нас теж є бетономішалка, може б і ми спробували власноруч, тільки цікаво скільки це все займе часу...
  4. пробачте але я в будівництві нічого не тямлю))) я тільки буду його починати весною, можливо з часом говоритиму з вами на одній мові;)
  5. А в Вас всього 9 кубів заливати виходить?в нас чогось аж 45 вийшло...
  6. А для чого нам переплачувати за бригаду будівельників,? в мене дід побудував 2 хати, батько також в нашому особняку заливав фундамент сам, за освітою він будівельник. Мені здається дешевше буде взяти робітників і щоб ними керували мої родичі і допомагали. А чому настільки дорожче? в нас Бетон по 500 грн., за доставку дорого не буде тому що недалеко від нас, ітого за 45 м.кубічних мало би вийти 22500 що майже 3000 баксів. Здається бетон це основна витрата? чи є ще якісь вагомі витрати?
  7. Привіт всім! ми плануємо заливати фундамент цією весною, підкажіть будь ласка: - ми порахували що якщо заливати 0,80 см в землю то вийде десь 30 м.кубічних бетону ,+ ще піднімати на 0,5 м. це ще десь 15м.кубічних напевно, який бетон порадите брати і скільки він коштує? ( я читала що беруть м500?) - Крім витрат на міксери, бетон які ще є витрати? - думаємо копати самим чи краще трактором? що порадите?скільки коштуватиме? - чоловік каже потрібно кидати в бетон арматуру, скільки коштує і чи варто кидати? - особисто я планую вклаастись в 3000 у.о. чи реально? п.с. Дуже прошу підрахувати оскільки від цього залежить наша поїздка на море Заздалегідь вдячна.
×
×
  • Створити...