Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Профі-АРТ

Пользователи
  • Публікації

    25
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Профі-АРТ's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

6

Репутація

  1. підшивати покрівлю, особливо по карнизу, потрібно або перфорованим софітом в іншому випадку потрібно робити вентеляційні отвори. це потрібно для постіного просушування всього покрівелоного "пирога".
  2. Як ділянка розташована відносно сторін світу? Що Ви мали на увазі коли питали про відстань від будинку до каналізації?
  3. Можна робити таке утеплення і мембрами зверху стелити не потрібно, якщо покріля не протікає
  4. Добавлено через 1 минуту я в курсе насколько дорого будет потом, я о том и говорю а где вять этого индивидуального чудо архитектора можемо спробувати обумовити умови співпраці Свої координати відправив Вам в "лічку"
  5. із сендвіч-панелей не варто робити перекриття. а про дерев"яне перекриття думали
  6. На ображених воду возять.... Ні, не образили. Я дійсно за освітою архітектор та виконую архітектурні роботи. А посилання дав для того, щоб показати фото частини робіт які ми виконували, як архітектурні так і покрівельні. До речі, у Вас також є посилання на альбом виконаних Вами робіт. Стосовно проекту цікаво почути думки різних людей. Цей будинок я проектував для своєї сім"ї.
  7. у чому Ви відчули рекламний троль? Добавлено через 3 минуты У чому Ви бачите проблему розташування каміну по зовнішній стіні?
  8. Я ж на цьому форумі новичок, тому вже вибачайте за не своєчасну подачу інформації
  9. Приємно, я ще не встиг завантажити кресленя, а лунають такі різні думки стосовно проекту. Ось завантажив ескізні креслення будинку.
  10. Вітаю всіх форумчан!!! Прошу висловити свої думки стососвно даного проекту.
  11. У даному проекті кут нахилу даху 20грд. 25 грд. це максисмум, який можна робити.
×
×
  • Створити...