Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

dmitriy_sumy

Пользователи
  • Публікації

    32
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача dmitriy_sumy

  1. Наприклад, сайт nerdwallet.com - два працівники банків, які втратили роботу в 2008, починали з Вордпресу. Коли заробили багато грошей найняли програмістів для кращого варіанту. Зараз оцінюється у 550 млн. дол. В Україні знаю сайти, які чудово працюють на Вордпресі і приносять своїм власникам набагато більше ніж заробляють середні розробники програмного забезпечення (зп програмістів - судячи з опитувань на dou.ua). Вордпрес дозволяє засновнику з мінімальними технічними знаннями зосередитись на створенні цікавого контенту для користувачів. Як тільки сайт почне приносити десятки тисяч доларів на місяць - можна і найняти програміста. Тут на перший план виходять правильний вибір ніші щоб вона виявилась не надто маленькою або дуже конкурентною, глибокі знання у ній і готовність дуже багато працювати. При цьому готовність багато працювати іноді компенсує навіть нестачу глибоких знань на початковому етапі.
  2. Судячи з того, що кажуть у відділеннях, повинно було бути на 300 грн. дорожче: 4,3 комісія за видачу 0,5 за переказ коштів 600 грн. - страховка та відкриття рахунку І процентна ставка зросла на 2% річних. Перевіряли інфо у 3 відділеннях в різних регіонах. Скрізь називали ці цифри. У понеділок зробимо ще одну перевірку.
  3. Судячи із презентації Приватбанку цього року вони також планують зосередитись на ОСББ saee.gov.ua/sites/default/files/Sergeev_14_03_2019.pdf А Укргаз досить відчутно підвищив тарифи у порівнянні з минулим роком.
  4. Агенство Блумберг заробляє десятки мільярдів доларів на рік надаючи точну інформацію клієнтам. Тому не думаю щоб вони ризикували б репутацією рекламуючи букмекерський бізнес. Зараз ІТ технології настільки пішли вперед, що не треба навіть бути гарним програмістом щоб заробляти вдома. Сайт можна зробити і самому на Вордпресі. Головне - мати велике бажання і готовність активно гуглити свої проблеми. А потенційних тем для сайтів - вагон. Тільки на цьому форумі скільки є товарів та послуг щодо яких постійно лунають питання "а що ж все-таки вибрати?"
  5. Хтось знав, що програма вже тиждень працює? А в Укргазбанку клієнти встигли отримати 8 млн. грн. за перший тиждень кредитування saee.gov.ua/uk/news/2830 Щодо Привату - післязавтра буде прес-конференція голови Держенергоефективності та керівників держ банків. Напевно там озвучать і плани Привату на цей рік.
  6. Укргаз по телефону сказали, що вже заявки приймають і попередньо умови не змінились. Ощад поки що не відновив кредитування. finsee.com/тепла-оселя-ощадний-дім/
  7. Ось розповідь (англійською) про те як можна було заробити сотні мільйонів доларів ставлячи на коней. За допомогою законних наукових методів. www.bloomberg.com/news/features/2018-05-03/the-gambler-who-cracked-the-horse-racing-code А щодо можливості заробляти гарні гроші не виходячи із дому - інтернет зараз надає набагато кращі можливості ніж ставки.
  8. Ця вимога озвучувалась ще минулого року. Зараз цікавіший момент - у багатьох відділеннях Укргазу повідомляють, що дають позики тільки на будинки, а квартири - можуть лише через ОСББ. Сподіваюсь до понеділка буде вже одна позиція для всіх відділень. У такому випадку залишається питання як вони перевірятимуть, що обладнання встановили саме у будинку. Відділення Ощаду - це взагалі повний жах зараз. Більшість нічого не знають. Хтось дає тільки ОСББ, хтось - усім, у т.ч. і на квартири.
  9. Ощадбанк та Укргазбанк відновили прийом документів на видачу теплих кредитів для населення. На даний момент відомо тільки про одну зміну в умовах - Укргазбанк зменшив до 2.3 % одноразову комісію. Теплий кредит
  10. Не зовсім однакові. В Ощаді ставка на 0,49 % річних вища. І початкові платежі вищі на 315 грн. (відкриття рахунку, страховка, платіжна картка). З іншого боку Ощад працює з ширшим колом постачальників.
  11. Різниця у розрахунку всіх платежів на 2 калькуляторах (жовтень 2016 і березень 2017) наступна: Вартість матеріалів - 20 тис. грн. Сума кредиту - 18 тис. грн. Якщо погасити цей кредит за 1 місяць в Ощаді тепер дорожче на 301 грн. в Укргазі - на 149 грн. Якщо погасити за 3 роки в Ощаді тепер дешевше на 1408 грн. в Укргазі - на 1691 грн.
  12. З одного боку, Альфа - один з банків, що активно зараз кредитує населення. З ним може зрівнятись хіба що ОТП. Меншою мірою: Кредобанк, Агріколь, Ідея, ПУМБ та Форвард. З іншого боку, майже весь бізнес групи "Альфа-банк" зараз знаходиться у 2 країнах, що воюють між собою, валюти яких знецінились, а експортна виручка суттєво впала. Тому їхні процентні ставки більш менш є адекватними рівню ризику - нижче ніж рос. державні, проте далеко до європейських.
  13. Станом на 01.02.2017 серед європейських банків найвищі ставки у доларах США були у Кредобанку - 1.5 - 2.5 % річних (включаючи +1% якщо відкривати онлайн, тобто треба спочатку відкрити поточний рахунок та отримати доступ в онлайн-банкінг). Серед пропозицій держ. банків найкраща, на мою думку, в Укргазі - ПроЗапас. Ощадний рахунок з правом вільного зняття і поповнення та капіталізацією %. При цьому за зняття береться 0.75 % від суми, тому гроші краще тримати мінімум кілька місяців. Ставка - 6% річних. Якщо тримати рік, то з урахуванням капіталізації та комісії за зняття, ефективна ставка становить 5.38 % річних. На відміну від інших ощадних рахунків ставка фіксується на 1 рік. І потім переглядається лише раз на рік. І оскільки гроші фактично лежать на картковому рахунку, жодних обмежень дострокового зняття встановлених для депозитів, тут немає. % на 3 - 12 міс. в інших держ. банках (ефективні ставки з урахуванням капіталізації для суми 5 тис. дол.): Ощад 4.01 - 5.35 % Укрексім 4.30 - 5.20 % Приват 6.02 - 7.71 % (Стандарт Строковий з виплатою усіх % "живими грошима"). Хоча Приват поки що "стрьомний" через судові позови власників облігацій та великих вкладників. Серед інших банків із ТОП-10 лідерами по % є східні сусіди: ВТБ 6.50 - 7.50 % Сбербанк 5.25 - 7.25 % Укрсоцбанк 5.00 - 7.00 % Якщо кому цікаво розрахувати інші суми та строки - finsee.com/депозитний-калькулятор/
  14. Так, саме це й сказали в банку. Можливо, даний момент залежить від керівництва на місцях і навряд чи є цілком законним.
  15. В Укргазбанку озвучують наступні моменти: Вимоги до позичальника: Офіційне працевлаштування або пенсіонер. Досвід роботи на нинішньому підприємстві - від 3 місяців. Офіційний дохід - мінімум 1500 грн. (бажано щоб доходу вистачало на прожитковий мінімум (близько 1400 грн.) для позичальника та неповнолітніх дітей і на погашення інших кредитів). Необхідні документи: Паспорт, код, довідка про доходи, рахунок-фактура.Рахунок-фактура приймається від підприємства або ФОП, що обслуговується в Укргазбанку.
  16. Мені нинішній процес з теплими кредитами все більше нагадує обмін доларів "по курсу НБУ" 2 роки тому. Простий народ товпиться під касою і долари дістаються лише першим 10 щасливчикам, а "непростому народу" спокійно обмінюють по пачці ксероксів паспортів
  17. 30.09.2016 Держенергоефективності отримало 18 млн. грн. на компенсацію раніше виданих кредитів. Можливо, Ощад їх зарахував трішки швидше ніж Укргаз. Але, в будь-якому випадку, цікаво чи розрахувались вони повністю з боргами? Залишилось ще 82 млн. грн.
  18. Різниця все ще залишається для "негазових котлів" - без субсидій компенсують 20 % а з субсидією - 35 %. Проте невідомо чи відновиться цей напрямок у поточному році.
  19. Постанову опублікували на сайті Верховної ради. Проте чинності вона поки не набула (напевно, ще не надрукували в Урядовому Кур'єрі). zakon5.rada.gov.ua/laws/show/589-2016-%D0%BF Були внесені наступні зміни в умови програми: Для позичальників, що не отримують субсидію, розмір відшкодування на придбання обладнання збільшений до 35 %. По "негазовим котлам" все залишилось без змін. Для позичальників, які отримують субсидію, розмір відшкодування був зменшений до 35 % і по напрямку придбання "негазових" котлів і по напрямку обладнання. Зміни в обсягах фінансування на 2016 рік: По "негазовим котлам" - зменшення на 50 млн. грн. По енергоефективному обладнанню - збільшення на 100 млн. грн. По ОСББ - зменшення на 25 млн. грн. Оновлені умови - finsee.com/тепла-оселя-ощадний-дім/ Це якщо всі абзаци, підпункти та примітки, в які вносилися зміни, були знайдені правильно
  20. На сайті Держенергоефективності у понеділок виклали карту місцевих програм. На жаль, там неможливо зрозуміти де надають компенсацію для ОСББ а де для населення. Але, принаймні, можна побачити у яких регіонах окремих програм точно немає. Я на їхньому сайті спробував отримати зомбі-кредит від Михайлівського. Не дають
  21. У них на цей випадок іще є Голос України та Вісник Президента До речі тут пишуть, що мають оприлюднювати протягом 15 днів після ухвалення і підписання. А от скільки повинно займати підписання - хтозна.
  22. Перші 19 постанов за 27.07 вже опубліковані. Деякі - іще у вівторок. На жаль, конкретної кількості днів немає...
  23. Зараз по всій країні продовжують діяти більше 70 місцевих програм, які задумувались як додатки до державної допомоги. Десь можуть компенсувати відсотки, десь частину суми кредиту. Тому можна звернутись до найближчого відділення Укргазу чи Ощаду і дізнатись чи діє у Вашому місті/районі/області ця програма. Пошук у Гуглі показав, що відповідні рішення принаймні приймались у Житомирській, Київській (без столиці) та Львівській областях. Як там із фінансуванням на сьогодні - невідомо.
  24. Тільки що в Укргазбанку підтвердили - "негазові котли" стали жертвою перерозподілу коштів. І ці кошти поки що не з'явились і по напрямку обладнання Ох і реформатори - порізали саме ту програму, що дозволяла людям економити найбільше газу
×
×
  • Створити...