Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Shushkka

Пользователи
  • Публікації

    10
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Shushkka

  1. Opop виходить за рамки мого бюджету Добавлено через 19 минут З українських виробників є хтось вартий уваги? Наштовхнувся на виробника Liberator. Візуально і по цифрам нібито нічого. Що скажите?
  2. Що скажите про ось такий варіант Ferroli SFL / 3 SUN P7?
  3. Вітаю. Допоможіть підібрати пілетний котел. Будинок одноповерховий 190м2 з холодним чердаком. Так як котельння не дуже велика 7.6м2 є задум зробити на горищі, прямо над котельнею, великий ящик щоб туди задути пілети на весь опальвальний сезон 10-15Т. Які підводні камні є в такій схемі? І які котли ви можите мені порекомендувати. Бюджет не великий 50-80тис. грн.
  4. Дякую за відповідь. З задоволенням вислухаю ще варіанти.
  5. Вітаю. Будучи чайнико у даних питаннях хочу зрозуміти чи має право на життя моє перепланування будинку. Проект дуже сподобався тільки не має гаража. Перший поверх: Другий поверх на 50% прозорості: Другий поверх: Червоним коліром виділено стіни другого поверху які не мають під собою несущої стіни. Питаня у тому чи можна стіни ( Газоблок D400 400mm ) другого поверху розміщати на монолітному ЖБ перекриті?
  6. На якій стадії приватизації своєї ділянки я можу робити наступну приватизацію ( дарування.)???
  7. Дякую за інфо. ;) Буду приватизовувати на себе, а брату зроблю "подарунок на день народження.":friends:
  8. А що по виготовленю документів. Який шлях дешевший, і які плюси і мінуси цих варіантів?
  9. Так рішення одне на мене, і ділянка пуста! Тобто приватизується одна ділянка на двох власників на рівних правах? А якщо розглянути варіант поділу ділянки навпіл. Так можна приватизовувати?
  10. Вітаю. По рішеню сільської ради в 15км від Києва у мене земля 13сот. Планую будувати будинок на дві сімї ( з братом ). Виникає питання щодо приватизації ділянки. Приватизовувати як оду ділянку з правом власності, а конкретно будинок приватизовувати окремо, чи розбивати окремо на дві незалежних ділянки. По фіналу хочеться щоб будинки були з окремою адресою, окремими лічильниками на електроенергію і т. д. Я чайник у цих питаннях, тому не судіть строго, а порекомендуйти що краще і як це робити. ДЯКУЮ!!!!!
×
×
  • Створити...