Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Golovarkh

Пользователи
  • Публікації

    26
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Golovarkh's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

19

Репутація

  1. Надіслати повідомлення. Даю бланк. Є нюанси відносно заповнення інформації про документи на землю. Решта, сподіваюсь, не має нічого складного. Успіхів! 111.doc
  2. Еге, шановні, щось ви зайшли занадто далеко від Порядку. Не шукайте зайвого клопоту на свою голову.
  3. 1. Забудова присадибних, дачних і садових земельних ділянок може здійснюватися на підставі будівельного паспорта забудови земельної ділянки (далі - будівельний паспорт). 2. Виконання будівельних робіт без повідомлення про початок виконання зазначених робіт, а також наведення недостовірних даних у такому повідомленні - тягнуть за собою накладення штрафу від двохсот п'ятдесяти до трьохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
  4. Заперечую. В КЛАСИФІКАЦІЇ видів цільового призначення земель у назві призначення слово "індивідуального" відсутнє, тобто: "Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)".
  5. Визначальним є не кількість сімей, а площа будинку. Якщо його площа не перевищує 300 м кв. - будівництво здійснюється за БП. Якщо площа більша за 300 м кв. - МУО, проект і т.д.
  6. Оскільки жодним нормативним документом це не передбачено, кожен райархітектор встановлює власні вимоги. Так, що це питання потрібно задавати не тут. По суті, ескізні наміри забудови - узаконена корупція. Вони потрібні виключно для того, щоб викачати з забудовника гроші. Той, хто придумав цей ескіз, очевидно вважав його чимось на зразок проекту. Але, відповідно до ст. 29 ЗУ "ПРМД", проекту передують МУО. А у ст. 27 того ж ЗУ говориться, що проектування замість МУО здійснюється на підставі БП. Виходячи з логіки Закону, ескіз намірів забудови має розроблятися на підставі БП, а не навпаки. Тобто, наказ міністерства від 25.02.2013 № 66 суперечить чинному законодавству. Але, якщо у забудовника БП буде на руках, на біса йому платити чималі гроші на розроблення ескізу, який нікому не потрібен? Вірніше, потрібен підряднику, щоб той зрозумів, що від нього хоче замовник. Та вони якось порозуміються самі, без сторонньої допомоги.
  7. Друже, скажу одну розумну річ, тільки не ображайся - ТАК ВАМ І ТРЕБА! Пора, нарешті, подорослішати і зрозуміти - чиновник знущається з вас настільки, наскільки ви йому це дозволяєте.
  8. Від архітектора - нічим. З ним у вас стосунки завершились. Можливо, будуть проблеми від інспектора, якщо він виявиться доволі прискіпливим. Але, Ви вже маєте досвід розкидатись грошима - домовитесь. ;)
  9. Проблема одна єдина - на ділянці для ОСГ споруджувати житловий будинок не можна. Замовляйте проект землеустрою з межею по ширині ділянок.
  10. Де-юре відхилень від схеми не повинно бути. Де-факто можете відступати від схеми, скільки завгодно, якби тільки не було конфліктів з сусідами. "Непорушними" раджу залишити протипожежні розриви до будівель на суміжних ділянках і відступи від червоних ліній.
  11. Після виготовлення будівельного паспорта Ви маєте подати повідомлення про початок будівництва до інспекції ДАБК, де вкажете дані про будинок і гараж. Після завершення будівництва і складання технічного паспорта БТІ, до тієї ж інспекції, направите декларацію про готовність об'єкта. Можна цю процедуру робити лише на будинок, можна добудувати гараж, і подавати декларацію відразу на два об'єкти. Будівельний паспорт тут уже ні до чого.
  12. Maranta, передивіться документацію на земельну ділянку. Від того ж архітектора там повинен бути висновок з обмеженнями і обтяженнями. Якщо їх нема, спитайте, що він від вас хоче?
×
×
  • Створити...