Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Toshkin_1

Пользователи
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Toshkin_1's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

4

Репутація

  1. У мого батька пенсія 1500грн. дали кредит в розмірі 17000грн, 85% компенсувала держава. Субсидія оформлена на нього, він працює, але обійшлось без довідки про доходи з місця роботи.
  2. В моїх батьків виходячи з доходів обов"язкова плата по субсидії 1000грн(порівняно не мало) по нормам субсидії потрібно було б платити 3500грн. Для отримання кредиту з 85% відшкодувань вистачило батькової пенсії без довідки про зарплату. Так як їм потрібно сплатити 2550грн + % по кредиту. Якщо 30% то й дохід потрібно більший. Для песимістів: довелось довго вмовлять батьків на субсидію та кредит. З батьком сварились, бо з нього сміялись на роботі. Тепер всі колеги побігли по субсидію))
  3. Саме її. З неї знімуть копію. Кредит брали батьки, в мене не було часу цим займатись, тому довелось в них перепитать за довідку.
  4. Пройшло трохи більше місяця. А з нами в один день сусідка оформляла, так їй тижня через 2 прийшло. Коли брали кредит обіцяли 80% компенсації бо в нас субсидія. Чому 85% пояснити не можу(Може в області на кінець року були невикористані кошти от і прийшло не 10% а 15%)
  5. Якщо у Вас є субсидія, то держава компенсує 70% +10 від обл ради але не більше 14000грн. Брали перед новим роком 19000грн, вже компенсували чомусь аж 85%. Для оформлення потрібна ще довідка про субсидію.
×
×
  • Створити...