Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

OLbKO

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача OLbKO

  1. Тоже не стал брать GNS по-большому счету из-за отсутствия зольника и теплообменника в верхней часте топки (у них отбор тепла идет только за счет стенок топки)
  2. Добрый день. Всречался ли кто то с украинськими топкам Gavryliv&Sons. Был настроен на покупку Жарко, а тут попал в интернете на их сайт. Описано все красиво, цены адекватные. Может что подскажет?
  3. А можно какие-то контакты людей, которые производят такое. Желательно запад. Буду очень благодарен.
  4. З грунтами проблем не повинно бути. Старий фундамент стоїть років 50. Не просів катастрофічно ніби. Але новий в любому випадку осяде через зиму. От шоб нівелювати ці мм - см просідання мабуть використаю "деформаційний шов" і тим уникну тріщини (розлому) стіни.
  5. В соседней теме рассматривал тот же вопрос. Правда планируемая пристройка по размерам намного меньше чем у Вас. Решыл делать так званий "деформацыонний шов". Тоесть между старым и новым фундаментом используем 20-30мм пенополестерола.
  6. Дуже дякую за швидкі відповіді. Рішення данного питання я для себе вирішив. Будемо використовувати метод "деформаційного шва"....мабуть, якщо хтось не переконає в протилежному до початку робіт.
  7. Доброго дня. Планую невелику добудову до будинку в якому проживаю. Питань виникає море. Основне яке цікавить зараз це як поступити в місці з"єднання старого і нового фундамента. Я собі уявляв робити це встик, сверлити в старому дірки і забивати арматуру (була ще пропозиція запустити новий фундамент під старий) Зараз же люди які будуть виконувати ці роботи переконують, що не потрібно цього робити. В місці стику пропонують давати пінопласт. Як зробити правельно. Наперід дякую.
  8. Прошу совета. Есть дом 9*10 приблезительно. Хочу достроить мансардний етаж. Хотелось бы увидеть какие-то решения по данному вопросу (для начала внешний вид).
×
×
  • Створити...