Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

soloshka

Пользователи
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача soloshka

  1. Ясно. Дякую! Думала можна чимось щілини задути прямо зараз.
  2. Нічого собі! Тема про будматеріали перетворилась в тему про боротьбу з сусідами. Я від своєї "старушки" згори не знаю чого чекати - їй десь на вигляд не менше 80 ти. Син з'являється раз в рік. І треба щось з коштами, які він дав на ремонт, зробити. От і придумала вкласти в матеріали. Добавлено через 4 минуты Дякую! Почитаю відгуки.
  3. Нам теж запропонував її маляр, а фарбував снєжкою. Поки все влаштовує. Виглядає гарно.
  4. Доброго дня! Порадьте будь ласка в такій ситуації. Затопила сусідка-бабулька зверху. Жовті плям на стелі у ванній і трохи в туалеті. Коли приймаю душ, у ванній стоїть запах каналізації. Стеля кусками відвалюється.А ми недавно тільки ремонт зробили.Сусід, син бабульки, запропонував розійтись "з миром" - дав гроші на матеріали і сказав, що оплатить роботу. Вирішили поки відкласти ремонтні роботи до весни, але закупити матеріали (неясно, що буде з цінами після Нового року). Що взяти для стелі, враховуючи запах і решту проблем? Треба щось надійне, але не дороге, бо невідомо, які ще будуть "сюрпризи" від сусідки. Дякую!
  5. Знімати водозлив зараз не будемо. Зима. Чим можна щілини прямо зараз закрити? Ваші поради занотувала на майбутнє. Дякую!
  6. Доброго вечора! Порадьте будь ласка з такого питання. Є вікна-склопакети, поставлені десь у 2000 році, одні з перших, якісь найпростіші. Ставив забудовник. Внизу між підвіконником і вікном утворились щілини. Дує конкретно. Вікна великі, особливо у вітальні-еркерне. Власник квартири- моя мама-пенсіонерка, коштів поміняти вікна немає. Заклеювали, на зиму закладали шарфами-ковдрами, але в кімнатах реально холодніше ніж на кухні, де є балкон. Що можна зробити? Дякую!
×
×
  • Створити...