Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

soloshka

Пользователи
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем soloshka

  1. от нічого і не робіть,скільки тої зими :)

    там роботи на пів години,це якщо виймати склопакет,самі Ви це не зробите,домовтесь з кимось на форумі і приготуйте 100-200 грн,будь які інші обговорення нічого не дадуть,хіба що зима закінчиться

    Ясно. Дякую! Думала можна чимось щілини задути прямо зараз.

  2. Нічого собі! Тема про будматеріали перетворилась в тему про боротьбу з сусідами. Я від своєї "старушки" згори не знаю чого чекати - їй десь на вигляд не менше 80 ти. Син з'являється раз в рік. І треба щось з коштами, які він дав на ремонт, зробити. От і придумала вкласти в матеріали.

     

    Добавлено через 4 минуты

    в мене така ж ситуація була, протікав унітаз в сусідів згори, теж плями були на стелі + пліснява, затопляли вже гне переший раз і т.д....

     

    ось скористався засобом "Біохлор"

     

    bio.jpg

     

    результат супер.

     

    ввечері пошукаю фото

     

    Дякую! Почитаю відгуки.

  3. Доброго дня! Порадьте будь ласка в такій ситуації. Затопила сусідка-бабулька зверху. Жовті плям на стелі у ванній і трохи в туалеті. Коли приймаю душ, у ванній стоїть запах каналізації. Стеля кусками відвалюється.А ми недавно тільки ремонт зробили:(.Сусід, син бабульки, запропонував розійтись "з миром" - дав гроші на матеріали і сказав, що оплатить роботу. Вирішили поки відкласти ремонтні роботи до весни, але закупити матеріали (неясно, що буде з цінами після Нового року). Що взяти для стелі, враховуючи запах і решту проблем? Треба щось надійне, але не дороге, бо невідомо, які ще будуть "сюрпризи" від сусідки. Дякую!
  4. Доброго вечора! Порадьте будь ласка з такого питання. Є вікна-склопакети, поставлені десь у 2000 році, одні з перших, якісь найпростіші. Ставив забудовник.

    Внизу між підвіконником і вікном утворились щілини. Дує конкретно. Вікна великі, особливо у вітальні-еркерне.

    Власник квартири- моя мама-пенсіонерка, коштів поміняти вікна немає.

    Заклеювали, на зиму закладали шарфами-ковдрами, але в кімнатах реально холодніше ніж на кухні, де є балкон. Що можна зробити? Дякую!

×
×
  • Створити...