Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

iharbovskyy

Пользователи
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача iharbovskyy

  1. Підкажіть, чи не буде проблемою, коли цегляна шахта в димоході розрахована під трубу 200 а гільзу ставити 160? А також чи можна гільзувати звичайною трубою з нержавійки, якщо шахта димохода починається в приміщенні (котельні), а на висоті приблизно 4м виходить на зовнішню стіну будинку?
  2. Доброго вечора! Придбане незавершене будівництво. Тепер стоїть питання підключення електрики. В наявності є наступні документи 1. Договір дарування земельної ділянки та витяг з ДР 2. Договір дарування незавершеного будівництвом житлового будинку та витяг з ДР 3.Технічний паспорт на обєкт незавершеного будівництва (на старого власника) 4. Витяг з поземельної книги (на старого власника) 5. План земельної ділянки (на старого власника, ще від 1995р.) 6. Типовий проект (на старого власника, ще від 1995р.) Звернувшись до електромережі сказали що необхідні натупні документи: 1, 2, 4, копія паспорта, ідентифікаційний код, а також довідка про початок будівництва якої у нас немає. А вона в свою чергу видається у випадку наявності будівельного паспорта якого у нас також немає. Попередньо поспілкувавшись у відділі архітектури побачили відхилення від проекту запропонували змінити проект, тобто виготовити новий на мене як нового власника, із внесенням відхилень. Хто стикався порадьте порядок дій для того щоб підключии світло без лишніх кроків.
  3. Завтра планується відкриття будівельного майданчика. Планую почати обгороджувати (забити дерев'яні - вербові стовпчики) і натягнути металеву сітку. Також планую зустріч з майстрами, які будуть робити вищезгадані роботи (балкон і вхід). Також буду вдячний за допомогу у виборі вікон. Проаналізувавши деякі сайти виробників і салони дилерів зупинився на 5 виробниках. Склопакет планую брати двокамерний енергозберігаючий, колір вікон коричневий (золотий дуб або щось схоже) можливо з внутрішньої сторони білий колір, але ще остаточно не визначилися. Прошу коментувати вибір вікон.
  4. Зараз в пошуку виробника вікон. Але є ідея зробити терасу, так щоб з одного з трьох вікон (ті що з аркою) зробити двері і можна було виходити на терасу. На мою думку її можна розмістити на 2 або 4 опори (колони). Я уявляю, що це мало би виглядати так як на рисунках. На лівому рисунку вигляд з переду, а на правому вигляд з верху (маленькі квадрати - це місця опор). По вікнах остаточно ще не визначився, але є 5 виробників до яких я схиляюсь. Також розумію, що на форумі є виробники і дистрибютори вікон, розгляну їхні пропозиції також. Кількість вікон та що на фото + 5 з інших сторін. А ще цікавить тема теплових насосів, хотів би поспілкуватися з людьми хто встановив (якщо це не з області фантастики) і можливо поки ще трошки зими попереду запросив мене на коротку демонстрацію .
  5. Всім привіт. На вихідних заїхав подивитися ще раз на перемичку. Все-таки це спотворення фотографії. Сфоткаю наступного разу, бо телефон був розряджений і небуло можливості зробити фото.
  6. Привіт! Часи соціалізму закінчилися ще в совєтскому союзі, тому взяти просто землю не було можливості, а от купити можна, але при купівлі незавершеного будівництва вартість землі на таких довгобудах практично невраховують, так як в більшості випадків її колись давали або безкоштовно або за 100$. Тепер в цьому районі просять 8 тис.$ за ділянку. Будувати з нуля - треба мати достатньо вільного часу, щоб контролювати, а це як мінімум ще 2 роки. Добавлено через 9 минут Добавлено через 1 минуту Перемичка є прогнутою, але наскільки я розумію вона деформована від самого початку, коли заливали цементний розчин прогнулася опалубка.
  7. Минулого року придбали незавершене будівництво. Пошук відбувався по двох критеріях: конкретні населені пункти, які нас цікавили (їх було 3 села, всі інші нас не цікавили) і вартість. Найкраща пропозиція на мою думку виявилась такою як на фото нижче. Весною плануємо розпочати будівельні роботи, оскільки досвіду будівельних робіт немає, прошу підказати чи правильно заплановані роботи. А також розгляну ВСІ пропозиції та підказки форумчан. Географічно будинок розташований у Львівській області Стрийський район. Є декілька варіантів етапів проведення робіт. Варіант 1. 1. Вікна+двері вхідні 2. Електрика (проводка) 3. Штукатурка (внутрішня) Варіант 2. 1. Штукатурка (внутрішня) 2. Вікна+двері вхідні 3. Електрика (проводка) 4. Відкоси
  8. Доброго дня всім! Час від часу заходжу на форум, і нічого нового. Хотілось би побачити на якому етапі проект автора теми? Дуже прошу не забувати про нас, ми також хочемо втілити свою мрію в життя! Прошу нових фото і цікавих коментарів.
  9. Всі фотки не помістилися, додам в цьому повідомленні. В попередньому повідомленні, на деяких фото видно підлогу на першому поверсі, там плитка з підігрівом. Чіпляю решту фото.
  10. Будучи цього року зимою, в знайомого, в подібному будинку, здивувався, насправді було досить тепло. Таке враження що будинки з дерева, набагато тепліші від будинків з цегли. Будинок ще не закінчений був на момент перебування, зараз можливо вже завершено будівництво, якщо ні то до зими 100% буде фініш. Фото викладаю тут, правда не питаючи дозволу власника будинку.
×
×
  • Створити...