Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

maxim07

Пользователи
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

maxim07's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Трохи не зрозумів, керамзитову стяжку хочете робити на першому поверсі -по плитам, чи в підвалі - по грунту? Мені здається керамзитова стяжка у порівнянні з мінераловатними чи пенопластовими утеплювачами набагато менш ефективна, з точки зору теплоізоляції.
  2. Гідроізоляцію підлоги буду робити обов"язково, гадаю використати ПЕ плівку 120 в два шари, подумаю над використанням ЕППС замість пенопласту - тількі дорожчий він набагато. Так а підлогу першого поверху втеплювати буду точно - бо хочу опалювати перший поверх теплими підлогами.
  3. В моєму майбутньому будиночку планується нежитловий цоколь - в якому буде комора, гараж, топкова. Опалювати цей поверх не планую. Оскільки стіни будуються з бутобетону - хочу втеплити зовні пенопластом 100мм завтовшки. Планував одразу утеплювати і підлогу, десь мм 50 пенопласту - але тепер беруть сумніви чи треба?
  4. Треба порада майстра. чи можна таку цеглу використовувати для мурування вентканалів та димоходів? За назвою вона йде як повнотіла М100, отвори - технологічні... Мене беруть сумніви...
  5. maxim07

    Запорожцы???

    кто то может подсказать - на правом берегу есть металлобазы чтоб арматуру купить? Поискал в интернете - не нашел...
  6. maxim07

    Запорожцы???

    По запорожскому району теперь акты на Парамонова не меняют, мы два месяца ждали, в итоге нам говрят поменялся порядок сдавайте на Дзержинского (супруга сдавала, точно адрес не знаю). Там хмл файл не понадобился - зря 200 грн платили. Сказали приходите через две недели.
×
×
  • Створити...