Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Bimerok

Пользователи
  • Публікації

    14
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Bimerok

  1. Привіт. Буду робити капітальний ремонт даху. 4 скатка, 450 квадратів. Що на сьогодні з урахуванням війни є в наявності та відповідає ціна\якість ? Я так розумію це 0.45 - 0.5 метал, 225 цинк.
  2. Не хочу про це розвивати дискусію. Коротко, - ні, але я впевнений що на всі події є причини.
  3. дякую за відгук. Багато чого взяв до уваги. Ну і В листопаді залили фундамент і в грудні встигли ще ряд робіт провести.
  4. Дякую за відповідь Я розумію. Але все рівно залишив так. Зараз в сім"ї 1 бензин і 1 гібрид, а вже через 2 роки точно буде 1 електричка і 1 гібрид. На ніч авто завжди будуть на зарядці. А з прицілом на майбутнє - так і залишили. так, двері вирішив не ставити. камін ще не фінально вирішили який буде. Просто точно він буде там, а всі ті виступи, форми - підлаштую 900
  5. Дякую за відгук. Кухню трошки переграємо, там буле простір для маневру. 3 санвузли вистачить. Більше не робитиму 100%. Сходи. Тут всі розповідають про їх "небезпечність". В проекті ось таке: "висота сходинки - 175мм, виступ проступу - 280мм, ширина маршу 900мм."
  6. дякую за коментар, дуже слушно. Якраз у нас так вийшло, що всі хочуть собі операційну. Кабінет потрібен на 24\7. Ну і не розумію, що такого у страшного у опаленні чи податках? Он газ по 28 грн за куб для юр осіб, та отопити 500 квадратів - ото да.
  7. Дякую так, були двері з гаража, переробили з коридора. Туди ходити часто не планую, можливо дійсно в гараж їх зробити. ну тут обійти ніяк, це та сторона будинку, де точно буде мастер спальня. А гараж зліва не буде точно. Може додатково шумо вібро ізоляцію зроблю. та в мене є ще 2 технічні будівлі на участку, майстерня та будівля для велосипедів, там же буде гума, хімія + мийка і все інше автобарахло. В моєму випадку в гаражі будуть авто і щось саме необхідне, щоб було під рукою. 100%% підмітили вірно. то приліпили "щоб було". Дружина вже його звідти викреслила ))) теж думав, таке місце що там нічого і не оргазуєш і потреби немає. Вирішили просто холл та по різному. Часто хочуть побути самі, часто грають таки разом + дистанційне навчання. Ввечері пограти та на вихідних - то так. Саме така ідея з 20 метровою спальнею.
  8. додав, але цікавить в першу чергу перший поверх. На другому поверсі все максимально просто.
  9. Харош в сусідній темі навіть 36 квадратів кажуть замало. Піду ще раз поміряю свій гараж на 1 авто та якось без дверей не то.
  10. Привіт. Сім"я з 4 дітьми. БІльше всього думали над першим поверхом, і малювали як будемо ходити. Досить багато часу витратив на цю тему, і відео різні дивився, але от хочеться ще почути зауваження. В цілому, хочеться якось так Із того, що вже зрозуміло - Гараж затісний; - Із гаража в будинок 1 двері; - Пишуть що монолітне перекриття на сьогодні - не найкраще рішення. Виключно із-за ціни ?
  11. Хотим такие двери, только чтоб и наличник белый www.dropbox.com/sc/2z4ep57hljf7wk9/AACc4OHoXA3Vn9ihCpkKoQN_a 1. Покрытие сильно подвержено царапинам ? 2. Есть ли где дешевле епицентра ? 3. Есть ли ньюансы при установке ? Спасибо
×
×
  • Створити...