Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Coding

Пользователи
  • Публікації

    14
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Coding

  1. Дякую за відповідь. Лазур наносили на кожну дощещку окремо? чи після монтажу, прямо на стіну?
  2. Підкажіть, хто розуміється в фарбах/лаках/лазурах/маслах/морілках і т.д. чим краще покрити каркасний будинок з зовні та в середині (все фальш-брус). Основна вимога, щоби не прийшлося через пік-два заново фарбувати. В магазинах ціни різяться від 100 до 1500++ за літр., кожен хвалить своє... У середині білий, з зовні щось світле.. (картинка для уваги)🙄)
  3. Є з чого зробити квадратні закінчення свай. Обв' язка 150*200 - це 3шт 50*200 зв'язаних між собою. Інфа з ентернетів😉 Глубину свай не знаю який робити (
  4. Добрий вечір. 

    Тут на форумі мені порекомендували до вас звернутися.

    Підкажіть будь ласка по фундаменту для каркасного А-фрейму. На ділянці чорний пісок, трохи з глиною, метрів 2, може більше. А далі ніби глини більше. Вода починається десь через 3*4м.

    Хочу бурити лунки під буронабивні сваї діаметром 20-25см, ставити 3-4 арматури 10ки, і заливати бетоном. Але на яку глибину і скільки штук на будинок розміром 6*9м треба?

    Підкажіть будь ласка. 

     

    1. sktd

      sktd

      При такому підході , я так розумію ,що робили геологію , що вас турбує? Глибина промерзання 1,2м з головою. Не закопуйте гроші . 7 по краях 5 центр. Основні навантаження а - фрейм бокові. Там більше. 

      А якщо взяти правильну книжку ,то на зріз працює і одна арматура. Але краще три

  5. А який у вас грунт та на якій відстані сваї? І на яку глубину лили? Дякую
  6. Усім привіт. Є на меті зробити свайний фундамент для каркасного будинку. Грунт на території сірий пісок, частково з глиною, рівень води десь 3-5м. Геодезії не робив, поки не планую. Перепад ділянки по висоті десь 60-70см на довжині будинку що планується. Зорієнтуйте будь ласка, чи вірно буду робити фундамент таким методом: 1) розмір будинку по фундаменту 6*9м. 2) бурю в землі отвори діаметром 20см та глубиною 1,25м, кожні 3 метри 3) На верх землі виставляю квадратну обпалубку 25*25см, і висотою відносно рівня 20-90см над землею. 4) в усі лунки вяжу на всю висоту 3шт *10мм арматуру та заливаю бетоном 5) усі сваї зв'язую між собою дерев'яним каркасом 150*200мм Усім на перед щиро дякую за допомогу
  7. Дайте пожалуйста ссылку на тему, а то что-то не могу найти. Спасибо
  8. Короед Siltek - в ведрах, вроде акриловый, точно не силиконовый. Держится без видимых вздутий, местами под окнами, есть небольшие трещины к углам.
  9. А что слышно про качество такой плитки? На сколько ее хватить и как она "носится"?
  10. Добрый день. Есть фасад - короед нанесенный по пенопласту. Со временем он местами почернел, трещины под окнами, северная стена - позеленела.. Хочу заменить "под кирпич". Что лучше выбрать? Рассматриваю два варианта: 1) тонкую плитку на клей - можно ли положить прям на клей на короед? Нужно ли какое-то крепление плитки помимо клея, чтобы не оборвалась сетка с короедом?Если да, то какую? 2)вент. фасад, типа клинкерной плитки. Десь нужно доп. фундамент делать? Много ли места забирает без утеплителя? Предложите какой вариант лучше и материалы по нему. Спасибо
  11. Просто для себе.. Не в грошах щастя. В с/р нічого не казали, не питав. От тут і питаю який сам процес..
  12. Скажіть будь ласка, який порядок отримання дозвозу і чи це взагалі можливо, на копання невеликого ставку на березі на території села? Скільки приблизно обходиться копання котловану 10*30м?
  13. Есть новосозданный кооператив. Трансоформатор сдан в РЭС. Как и кому и сколько нужно платить за электричество?
×
×
  • Створити...