Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

TANYUSHHA

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Женский

TANYUSHHA's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Сьогодні була можливість потримати в руках листи метротайла. Це просто жах. Як я зрозуміла, вони використовують дві посипки. На листах де більша посипка (дуже схожа на Джерардівську), вона ще тримається більш – менш добре. Але коли ми взяли в руки лист з мілкою посипкою і почали його легко деформувати, то цей пісок почав відвалюватись. І ще був дивний факт: одні листи були грубіші і твердіші, а інші тонші і дуже легко згинались, не важила, але як мені здається вони що за вагою вони були різні, хоч це був один і той самий профіль. Ми взяли всі листи в офіс, будемо показувати клієнтам для порівняння з Джерардом. До речі і по ціні Джерард виходить більш цікавіший, просто він менш розкручений. Добавлено через 14 минут www.youtube.com/watch?v=Puq3G4UEgaA Дуже показове відео по якості джерарда
  2. Доброго дня всім! Цікава думка, щодо бітумної черепиці Катепал. Хто знає, або працює з цим матеріалом напишіть свій відгук.
  3. Наша компанія також працює з композитною черепицею Джерард (Gerard). Я не так давно знайома з цим матеріалом, але я від нього просто в захваті. Особисто бачила багато об’єктів, накритих в різний час. Тут навіть не тільки з бітумкою не порівняєш, я думаю це дуже хороша альтернатива натуральній черепиці, ще й враховуючи вагу і легкість монтажу. Найбільше мені сподобались будинки накриті профілем Шейк.
×
×
  • Створити...