Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

HotTeaLover

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

HotTeaLover's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

  • Уже неделю на форуме
  • Уже месяц на форуме
  • Уже год на форуме

Recent Badges

1

Репутація

  1. Привіт Так як живу в квартирі, яка в новобудові, але де немає повноцінного ремонту, виникло декілька питань щодо ремонту/утеплення вікон: 1) Чи потрібно заміняти "піну", яку було залито забудовником? На даний момент відчуваю протяг при сильному вітрі (зимою в квартирі холодно), тому виникла думка, що перед встановленням підвіконників потрібно додатково (пере)запінити. 2) Чи потрібно додатково прикріпляти вікна зверху окрім кріплень від забудовника? 3) Порадьте, будь-ласка, можливо є додаткові дії, які рекомендується виконати в цій ситуації.
  2. Всім хорошого! Постав перед вибором: потрібно у 3х-кімнатну квартиру (50кв) поставити котел. Цінова категорія ~500$. Зупинився на ось таких двох варіантах:(б/у) Vaiilant t5 чи (новий) IMMERGAS Mini Eolo 24 3 E Vaiilant - новий дуже круто по ціні, а б/у доступно і марка, наскільки мені відомо, провірена часом. IMMERGAS - теж непоганий авторитет на ринку, але за ті ж самі гроші можна новий купити. Гарантія на обидва - рік. Буду вдячний за будь-які поради, так як перший день як почав цікавитись котлами.
  3. Всім гарного настрою та ніштяків :D! У мене таке цікаве і водночас стандартне питання. Через 1,5-2 роки планую почати будуватись (а за цей час планую ділянку купити). Так як ділянка буде поза містом (а дороги наші українські ви знаєте), необхідно буде придбати собі залізного коня для катання туди-сюди до ділянки-назад, ну й, звісно, взагалі у справах по місту. Ближче до суті. Порекомендуйте, будь-ласка, із свого досвіду, яку машину (до того ще й першу в житті) можна купити, щоб вона була помічником під час будівництва. Бюджет простий, в районі $6-7к (може мінятись +/-, але нехай поки буде такий).
  4. Яка вона, якщо планується: будинок криниця гараж невеличкий огородик :D
×
×
  • Створити...