Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Архітектор К

Пользователи
  • Публікації

    46
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Откуда
    Львів
  • Род занятий
    Архітектор
  • Пол
    Мужской

Архітектор К's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

16

Репутація

  1. ЗАКОН УКРАЇНИ Про архітектурну діяльність Стаття 30. Майнові права на об'єкт архітектури "Використання проекту твору архітектури, містобудування чи садово-паркового мистецтва для реалізації допускається тільки одноразово, якщо інше не обумовлено договором, згідно з яким створено проект. Повторне використання такого проекту і розробленої на його основі робочої документації здійснюється виключно за згодою автора з виплатою йому або його правонаступникам авторської винагороди. "
  2. Майнові права належать архітектору і замовнику, якщо інше не передбачено договором.
  3. Архітектор передав вам усі майнові права на проект?
  4. Як архітектор так і архітектурне бюро можуть виконати повний спектр проектних послуг, різниця лише в тому, що бюро може мати крім архітекторів ще й своїх штатних проектантів суміжних інженерних розділів, ну і кількість працівників дозволяє виконувати складніші об'єкти.
  5. В будинку немає логічного зонального розпланування на приватну зону, зону денного перебування, вхідну групу приміщень. Погана орієнтація приміщень за сторонами світу. Будинок треба розплановувати разом з ділянкою. Беріть ескізи планування, розпишіть побажання і йдіть до архітектора, він розпланує все як треба, щоб і вам сподобалось і функціонально було краще.
  6. Проект дерев'яного будинку. Загальна площа 150 кв м AG|FORMA тел. 067 255 29 77 e-mail: karashetskyy.y@gmail.com
  7. Подивіться проекти Райта, якщо сподобається може надихнетесь на рішення фасадів. Конфігурація і ухил дахів у вашому проекті дозволяє розвинути схожі фасади.
  8. Хол чи передпокій, який би за формою більше наближався до квадрату, щоб можна було поставити шафу чи вішак для одягу, стільчик або пуф. Приміщення денного перебування: кухню, їдальню, вітальню можна об'єднати, або хоча б влаштувати великі розсувні двері між ними.
  9. Не ускладнюйте собі життя кривими перегородками;) Вирівняйте і виділіть з тамбура простір для вбудованої шафи в спальні. В спальні 4 вікно краще зробити зі сходу а не з півночі і взагалі робіть вікна більшими
  10. Якщо є можливість, то однозначно варто зробити вікно в ванній.
  11. При вході в будинок краще зробити хол, ніж коридор з 6-ма дверима. Котельню варто перенести до вхідної групи. Дуже маленькі вікна, такі можна влаштувати в ванні і санвузлі, а в кімнатах однозначно більші.
  12. Схема мала би такий вигляд. Тут чіткіше розділені функціональні зони, і краща орієнтація кімнат, відсутня прохідна кімната. Вентиляційні канали з кухні і ванни в одному місці. Я би ще додав гостьовий санвузол.
  13. Зробіть вхід в будинок по середині стіни, в центрі будинку буде хол з якого попадете в будь-яке приміщення.
×
×
  • Створити...