Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

www.euroxata.com

Пользователи
  • Публікації

    11
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Имя
    xata
  • Откуда
    Kiev village
  • Хобби
    отдых
  • Род занятий
    Строительство
  • Автомобиль
    разные
  • Пол
    Мужской

www.euroxata.com's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

3

Репутація

  1. розумію що з фото краще, але нажаль брат попросив дати рекламу, а фото немає в нього можливості зробити
  2. Продам нові двері (торгова марка SC BEYLER SA Румунія) колір - каштан розмір по коробці 2060 * 800 в комплекті: завіси, комплект на 1 сторону налічників, комплект коробка дверна, полотно дверей, замок, ручка. Примітка: продається на умовах самовивозу р-н бульвар Лепсе. Ціна = 2900 грн (можливий невеликий торг) Тел. Oбб 95З 5Ч 82
  3. Доброго дня, наша компанія зараз робить оздоблення 2-х будинків в Києво-Святошинському р-ні, цікавить тротуарна плитка, розрахунок готівка, дайте комерційну пропозицію на мою пошту: info.euroxata@gmail.com Порекомендуйте майстрів по укладці якщо є в наявності. З повагою, Юрій
  4. Читаючи даний форум я натрапив на тему про драбини в будинку. По рекомендації bisoffice я зателефонував зварнику Андрію, домовились на який день і час він приїде, для економії мого часу я на своєму авто забрав Андрія біля метро, приїхали на мої об'єкти, він зробив заміри 2-х драбин в 2-х будинках, з першого погляду я побачив що людина розбирається що і як має бути, домовились про вартість роботи з витратними матеріалами (круги, електроди). Передоплати Андрій з мене не брав, пообіцяв що самостійно закупить кутник та зробить вдома заготовки сходинок, остальний матеріал він порахував та дав мені список і я самостійно закупив на металобазі і доставив на об'єкти. Так як Андрій паралельно працює на основній роботі, домовились що він робитиме драбини коли в нього буде вихідний день, а саме 1 драбина в день, підсобника він брав і оплачував самостійно. Вартість робіт по 1 драбині в мене получилась 3500грн, кожна драбина десь на 17 сходинок. Результат роботи мені сподобався, Андрій працює відмінно, лишніх запитань не задає і голову не морочить, роботу знає і професійно виконує поставлене завдання, оплату бере після закінчення роботи. Вартість металу закупленого Андрієм на заготовки сходинок я оплатив згідно чеку з металобази. Так як я займаюсь будівництвом то буду рекомендувати своїм клієнтам зварника Андрія і рекомендую учасникам форуму. Кому потрібні контакти Андрія звертайтесь в личку.
  5. Доброго дня, якщо не секрет, скільки обійшлась загальна вартість робіт і матеріалів по підключенню будинку до газу, чи зробили вони вам документи на підключення? Зараз також планую робити підключення будинку до газу в Києво-Святошинському районі.
  6. bisoffice, якщо нескладно поділіться для мене контактами зварника Андрія, мені потрібно зробити каркас сходів в будинку.
  7. www.euroxata.com

    Скидка на Blest?

    Консультант-продавець в Києві в ТЦ Діамант (що знаходиться на кільцевій) сказав що знижки не сумуються, передноворічна знижка 15% максимальна. Мені дивно що вони не дають більшої знижки для будівельників/архітекторів/дизайнерів. Я оплатив сьогодні передоплату та оформив заказ, фабрика почне працювати вже після Нового Року з 08.01.2014р., термін виготовлення пообіцяли орієнтовно 3 неділі. Карточку із знижкою пообіцяли доставити разом із товаром, правда я забув уточнити яка сума знижки буде на карточці. Отже, коли отримаємо товар і карточку відпишусь. Кому буде потрібно - звертайтесь в ЛС, можу безкоштовно надати можливість користування карткою на знижку. Ще кому потрібна знижка на продукцію ТМ RAVAK www.ravak.ua/ звертайтесь, також можу надати свою картку із знижкою для користування.
  8. Там неплохие участки есть но много участков к которым плохая дорога. Кстати у меня есть сейчас отличный участок 10 соток в с.Дмитровка на Кубе, находится прямо на бетонной дороге что на полигон МЧС, под участком электрика и газ, цена отличная, кому надо обращайтесь в ЛС или через контакты на моем сайте, помогу купить по хорошей цене.
×
×
  • Створити...