Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ctpelok

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

ctpelok's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

  • Преданный форуму
  • Начало популярности
  • Первый пост
  • Уже неделю на форуме
  • Уже месяц на форуме

Recent Badges

3

Репутація

  1. www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/transformator-peretvoryuvach-preobrazovatel-z-120v-na-220v-2500w-IDQ8YIq.html?reason=seller_profile Можу порекомендувати цього продавця, брав у нього 220V на 110V 2.5kw, дуже якісно зроблений корпус, усі силові елементи, мідний тороідальний трансформатор, практично не шумить і не гріється. Особисто з ним зустрічався у Львові при купівлі, він розповідав також, що вони займаються їх виробництвом багато років і під замовлення можуть зробити на будь-яку потужність. Єдиний недолік, що за місяць значно ціни виросли у нього, але тепер так з усім.
  2. Ось ще таке питання виникло, сподіваюсь що шановний @iiigolkin точно має знати відповідь 🙂 Маю встановлений Quant 9. У зв'язку з тим, що на зарядні станції типу Ecoflow і подібні в Україні зараз дефіцит і ціни піднялись суттєво, розглядаю питання купити щось подібне в США розраховане на напругу 110В/60Гц і підключити до квартирної електричної мережі, отримавши на виході звиклі 220В за допомоги стабілізатора. Привабливо виглядає широкий діапазон вхідних напруг Quant, який на перший погляд дозволяє це вирішити, однак у заявлених параметрах стабілізатора вказано діапазон робочих частот у межах 45-50 Гц. Питання заряджання такої станції планую вирішувати окремо, питання пропорційного зменшення номінальної потужності також зрозуміле. Як на Вашу думку, чи буде Quant працювати з вхідною напругою 110В/60Гц і які можливі негативні наслідки або інші підводні камені?
  3. Перед покупкой сильно в тему не углублялся- знал только что гелевые выдерживают больше циклов заряд\разряд. А продавец меня не переубеждал- сказал что все будет работать хорошо. Добавлено через 2 минуты Да вроде продавец готов поменять Т.е.- менять на AGM? И ИБП мой не бракованный?
  4. Есть вопрос к специалистам на ветке. Купил ИБП Logicpower LPM-PSW-800VA и гелевый аккумулятор Logicpower LP-GL-12-100AH. C котлом работает отлично. Протестировал время автономной работы с нагрузкой 200 Вт (2 лампы накаливания по 100 Вт)- проработал около 5 часов. В этом плане все ок. Волнует то, что при заряде батареи на 100% он по-моему продолжает ее заряжать-и батарея скорее всего кипит: аккум теплый со стороны плюсового контакта и внутри слышно шипение. Померял напряжение на батарее - 14.25 вольт. Слышал что для гелевых батарей напряжение заряда не должно превышать 13.8 вольт и его превышение и закипание батареи приводит к скорому ее умиранию. Конкретные параметры заряда китайские производители ИБП не афишируют- пишут только про полностью автоматическую зарядку батарей. Конструкцией ИБП также не предусмотрено регулировки параметров зарядки. Вот не пойму- толи мне просто брак попался то ли они все такие. И как в таком случаем ИБП определяет какими параметрами нужно заряжать разные типы батарей. Стоит ли брать гелевую батарею к китайским ибп- или лучше взять AGM\мультигель (они вроде бы менее критичны к напряжению и току заряда)?
  5. Как минимум, в ближайшее время Путин не собирается денег давать. Ну и дальнее зарубежье, разумеется тоже: Інвестори масово скидають українські суверени, дохідність Україна-14 злетіла до 34% ua.interfax.com.ua/news/general/191119.html
×
×
  • Створити...