Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

urikon4@mail.ru

Пользователи
  • Публікації

    66
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача urikon4@mail.ru

  1. Help!!! Зварив по даному рецепті фарбу, пофарбував в гаражі усе добре вийшло, гарно лягла, висохла. Виніс на вулицю на дощ і фарба розмокла і стала мазатись. Що робити? Брус струганий. Має бути альтанка.
  2. В таку пропорцію скільки води добавляють, в як буде виглядати без пігменту? Добавлено через 34 минуты В таку пропорцію скільки води добавляють, в як буде виглядати без пігменту?
  3. Добрий вечір а якщо замість пігменту добавити рідкий пігмент для фасадної фарби
  4. Добрий вечір є в наявності ясеновий брус десятилітньої природної сушки, хочу збудувати бесідку, підкажіть будь ласка ясен як матеріал підійде чи швидко зігниє? Якщо підійде то чим його помазати чи пофарбувати?
  5. Добрий день як розібралися в даній ситуації?
  6. Добрий день як розібралися в даній ситуації?
  7. Обратна тяга в вентиляції що робити
  8. Добрий вечір хтось отримує субсидію на електроопалення, поясність як розраховується субсидія є тариф на електроопалення і двохзонний лічильник. Волинська обл.
  9. Розбивка по тарифах: ніч 2/3 , день 1/3 наприклад якщо якщо по нормі виходить на 2 дорослих 2 дітей 2694 квт (якщо коеф 1 наприклад) то виходить ніч 1796*0,45=808грн день 898*0,9=808 нрн субсидія 1616 грн а обов'язковий 1260 грн (2 мзп *0,15%)
  10. Добрий вечір хтось отримує субсидію на електроопалення, поясність як розраховується субсидія є тариф на електроопалення і двохзонний лічильник.
  11. діло у тому що є трьохфазна розетка 3 фази, нуль і заземлення, хочу підключити циркулярку, є переноска з чотирьох жильного проводу, чи можна нуль і заземлення з'єднати в один ?
  12. я там ще не живу, раз в день запалюю твердопал год 5 тримає може більше температура подачі 50-55 градусів, а в ночі електрокотел 12 кв температура подачі 45 градусів. з 23 до 7 ранку
  13. то як правильно ізтрійником і зворотним чи з трьохходовим?
  14. Це ж такий самий тільки 3/4, якщо його перевернути то не буде працювати, а так мішає гарячу подачу з холодною обраткою
  15. того року не палив почав в грудні цього року, якщо поставлю простий трійник а за ним обраний клапан то буде правильно працювати? чому я поставив трьохходовий, тому що тягнуло з обратки холодну воду, і довго не поступала гаряча вода на верхнній колектор, а з трьохходовим подача на верхньому колекторі з разу йде гаряча.
  16. ще й довго прогрівається, в 7 ранку виключається електрокотел в 9 підлога холодна протопка 13 годин на добу, темпераура впаде може на 2 градуси з 9 до 15 години о 15-17 годині палю вердопаливний котел, о 23 вкл. електрокотел, і так кожний день.
  17. насос качає вверх, трійник стоїть правильно, коли температура згідно зонту стає 50 гр. то він відкриває обратку і прикриває подачу . двохходовий остався з минулої схеми 1 сторінка даної теми. пост 9. підлога прогріваєься але швидко остиває.
  18. Що не так з колектором теплої підлоги довго гріється швидко остиває. Поставив трьох ходовий , був просто трійник рік тому писав у 1 сторінці даної теми. Допоможіть може щось я не розумію. Нагрів будинок теплою підлогою з 10 градусів до 19 за тиждень. Котел твердопаливних палю 1 раз на день в ночі вкл електрокотел з 23 до 7
  19. у мене з котлом прийшов такий akvateh.dp.ua/p12029789-programmator-nedelnyj-provodnoj.html але там програмується по температурі повітря
×
×
  • Створити...