Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Bodik77

Пользователи
  • Публікації

    15
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Bodik77's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

  • Преданный форуму
  • Уже неделю на форуме
  • Уже месяц на форуме
  • Уже год на форуме

Recent Badges

5

Репутація

  1. Хто має багато трави і грошей, або доглядає за садами, HONDA HRH 536 HXE , юзаю таку професійно вже десяток років, і альтернативи не бачу.
  2. Сьогодні виліз на дах і пробув там 5 хвилин.Труба чистенька, від сили пів шуфельки сажі. Думав там нагару неміряно.Аж дивно. Може кому цікаво, розпалюємо переробкою з мотору, зливаю в пластікові бутилки з-під води. Поляти трошка на тонші дрова і ок. Перший сезон , коли ше був глупий, дрова колов. Зараз головне, щоб влізло. 30-40 см кругляки в вогонь і все ок, надовше хватає. Класна штука камін, взимку центр подій, там і діти , і пес з котом, хрен відгониш. Сам прийду з роботи, розпалю і залипну на годинку дві...
  3. Випадково натрапив на свою тему про камін... Два сезони гріємся ок. о 18 розпалюєм і до 21-22. і так 5 місяців з листопада по квітень. зранку біля каміну ще тепло. дрова 90 процентів сосна, решта оливка, цитрусові, старі двері, вікна, меблі і т.д. завтра хочу почистити трубу,ще не чистив. не знаю, що мене чекає... думаю тяжко буде. Територіально це Іспанія біля Валенсії
  4. я боки біля вкладиша , як і перший метр над ним виклав все вогнетривкою вперемішку з нормальною повнотілою цеглою, пхав туда все,навіть каміння, матеріалу пішло неміряно. в процесі горіння все це нагрівається і ще годин 5-10 віддає тепло, як п"єц. І ніякої ізоляції.
  5. Чому зразу зря? Нормальне бажання, я б теж таке щось зробив, а якби насос можливо було викинути ще, було би супер взагалі.
  6. Не думаю, що там більша температура, ніж там, де цеглу виготовили. А так, хай гріється, тепло акумулює хоч трошки...
  7. А внутрянка там проста,як двері. Без ніякого теплоізолятора, виконано з пустотілої цегли( на фото) на клей до плитки і гіпс.Коротше слєпіла із таво што било.Потім штукатурка. Короб має вихід спереду і ззаду на гаряче повітря. Зверху друга камера з входом і виходом тепла.
  8. Короб з пустотілої цегли, без ніякої теплоізоляції. Ізольовано тільки задню стіну верхньої камери, бо ця стіна це стрих, і гріти його не комільфо. Якщо ніхто не покритикує, не покажу, як зроблю розводку теплого повітря.
  9. Сам камін майже закінчено, покрасити тільки. Так він виглядає.
  10. Накінець то добрався безпосередньо до каміну, а то поки плитка, електрика і т. д... Вставив по боках по кратці 25*10 і ззаді внизу 25 *17 для входу холодного повітря. Боки з шамотки з старого каміну,вже поштукатурив, хоча була мисля так залишити,жінці не сподобалась моя креативність. Критикуйте...
  11. Сьогодні почав розбивати стіну, де має бути камін. Перша неприємність- купа електрики, яку треба звідти забирати... Повезло- відстань між дверима 122 см, ширина порталу-також 122см.
  12. Доброго дня всім. Є в мене такий вкладиш з порталом з пісковика з демонтажу. www.calordehogar.com/hogarh01.htm Хочу збудувати камін в центрі будинку і розвести гофру в три кімнати,можливо треба буде десь ставити вентилятор.Найдовша ділянка 3м. Треба обігріти будинок 90 кв.м. Зимою найнижча температура +2 +5 гр.,зате вологість висока 90%. Тепер питання: Як можна поєднати такий камін з теплоакумулятором(стінки,короб,),їх можна зробити масивні,щоб тепло тримали? І взагалі,як це грамотно виконати. Дякую. Такий він був.
  13. Добрий день,допоможіть і мені підібрати гаражні двері типу АЛЮТЕХ або ХЕРМАНН. Висота 2,50,ширина 2,70,гараж холодний.Висота перемички десь 25 см,далі стеля. Ціна з автоматикою і без.Є другий вхід. Колір темнокоричневий,бажано під дерево. З установкою м.Бережани Тернопільської обл. Або порадьте когось там близько. Дякую.
×
×
  • Створити...