Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Al_Kyd

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Женский

Al_Kyd's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. А мы на перехресті Незалежності та Стельмаха. Теж збираємось найближчим часом підїхати в РЕС, якщо щось вже взнали - напишіть, будь ласка. Попереднь ми розмовляли з сусідами на Незалежності, кажуть, що в КТП, що наверху вулиці Стельмаха на 160 КВт, потужностей на інших вже немає і треба щось вирішувати, а на рахунок столбів, то це до них звертатись, бо вони їх за власні кошти з іншими сусідами два роки тому ставили. Тиждень назад ці ж сусіди до своєї ділянки газ проклали, певно збираються вже заселятись.
  2. Мене більше цікавить що писати в графі замовник...."ПІБ (повірений), що діє за дорученням від імені ПІБ (довіритель) і адресу довірителя?". І як бути з останньо фразою " Я_____________, усвідомлюю наслідки, передбачені за подання неповних та недостовірних даних" Кого тут писати? Повіреного чи довірителя? Дякую.
  3. Добрый день, подскажите, если сталкивались. Собственник зем.участка построил на нём дом без разрешительной документации, начал делать документы для ввода в эксплуатацию по Порядку №91, но нужно было уехать и он выдал доверенность на выполнение всех действий по вводу на физ лицо. Все документы уже готовы и стал вопрос о подаче декларации. Может ли это уполномоченное лицо подписать декларацию и заявление? И что в таком случае писать в графе заказчик? Спасибо большое.
×
×
  • Створити...