Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

figur77

Пользователи
  • Публікації

    10
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Откуда
    Київ
  • Пол
    Мужской

figur77's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

5

Репутація

  1. Посилання не робочі. Добавлено через 2 минуты Таке питання, хтось за останні пів роки робив приватизацію землі через сільраду? Були якісь заминки?
  2. В цьому році по весні пару раз виїхали по Київській області, а потім у друзів почались грошові проблеми, прийшлось продати прибори. І тепер нема з ким їздити. А так вже років 5 копаю.
  3. Віддам стару радянську стінку. Актуально до кінця тижня. Самовивіз з району метро Голосіївська.
  4. figur77

    Бензопила

    25х1 по інструкції.
  5. figur77

    Бензопила

    Там є спеціальна тара для розведення, розвожу по ній: 576.92 бензіна і доливаю до 600 оливи, тобто виходить 23мл.
  6. figur77

    Бензопила

    Їсть один бачок оливи на дві заправки бензіну, десь так.
  7. figur77

    Бензопила

    Ну до першого ремонту ще не дійшло. Ну і потім якщо дорога пилка зламається то це триндець, а моя якщо то це не буде розстройством. Потім вона мені не так вже часто потрібна, щоб витрачати на цю опцію 500 доларів. А злорадствовати, що от зламається і все таке, то теж не дуже вже гарна справа. Зламається, тоді і подивимось. Я можу собі дозволити дорогу пилку, тільки вона мені нафіг не треба, бо пиляю пару раз на рік. Ну і як казав вона потужніше ніж стіли-хускварни ціна котрих йде 2500-4500грн. Собі брав пилку тому що мені треба було випиляти дерева на участку, до цього віддав людині що пиляла за день 800грн., і він мучався своїм стілом, щоб попиляти верби діаметром 70-80см, так нормально і не попиляв. Взяв цю пилку за 540грн і пішов за пів для подопилював все що треба було, і ще і пилка тепер в хазяйстві є. Так що я вже її вартість відбив.
  8. figur77

    Бензопила

    Може й так. Покі працює, гарантія рік. Запчастин повно крізь і не дорогі. Поживем-побачим. Фірмова техніка теж зношується. Але по вартості я можу таких 5 взяти замість одного стіла, котрий через рік-два вже теж не буде таким шустрим.
  9. figur77

    Бензопила

    Купив тиждень тому пилку Ростех БП-52 РТ, Кітай, аналог Forte FG52, тільки форте чомусь трохі дорожче і наче трохі слабіше. Сьогодні їздив пиляти, завелась одразу, оберти великі, пиляв верби діаметром 70см, нормально попиляв, пилкою задоволений. До цього пиляли Stihl 180, то ростех набагато мощніще і в плані пиляння товстих дерев зручніше. Довго вибирав перед тим як придбати, читав форуми, після чого стрімався купляти дешеву пилу. З часом докуплю пару нормальних ланцюгів, і не бачу сенсу купляти дорогу пилку.
×
×
  • Створити...