Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Yuriy11

Пользователи
  • Публікації

    25
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Yuriy11

  1. Ділянка пока не продана, ні для кого не секрет що ціни на землю пішли вниз, купівельна спроможність громадян дуже низька, але в той же час ділянок з хорошим розміщенням і наявністю сусідів та комунікацій (електрика, асфальтована дорога, газ) не так і багато в пропозиції. Для мене взагалі немає ніякої терміновості в продажі, комунікації є в наявності, а саме асфальтована дорога, вуличне освітлення, на ділянку підключено електрику, отже вона чекає кращого часу, якщо не продасться там буде побудовано будинок на продаж.
  2. на участку дійсно є золото, але його потрібно шукати:D А взагалі в назві теми зрозуміло написано що участок не для нищебродів - читайте назву теми: "ДОРОГО - участок 15 соток, с.Мила, Житомирська траса"
  3. Звертаюсь до модератора, якщо можна видаліть мою тему, так як в мене немає бажання читати ахінею яку несуть форумчани в моїй темі, я всього лише запропонував свій товар за ту ціну яку вважаю мій товар вартий. Бажаю всім здоров'я і мирного неба над головою.
  4. Стосовно ціни немає чого дивуватись, кому ціна не підходить - хай проходить мимо. Українська мова - моя рідна, дякую Вам за підказку, я знаю що маю в своєму лексиконі багато слів русифікованих, намагаюсь фільтрувати розмову і не вживати цих слів, але роки спілкування в такому середовищі де вживали російські слова та суржик чи діалекти беруть своє.
  5. це помилка - без будинку, з будинком трошки буде дорожче, але як виправити помилку в тексті я на форумі не знайшов
  6. Я розумію що ціна не дешева, тому і написав що ДОРОГО, але на кожен товар завжди у всі часи є свій покупець. Житомирська траса ніколи дешевою і не була, але ж Ви знаєте все залежить від місця розташування участка та комунікацій. Особливої спішки в продажі немає, я займаюсь будівництвом, але на сьогодні вже є готові побудовані будинки поряд, а нових починати пока не планую, отже якщо знайдеться не бідний покупець то продам.
  7. с.Рудня Броварський р-н, центральна вулиця 10 або 12 соток, огороджений, 1000у.е./сотка
  8. Вирішив виставити на продаж власний участок 15 соток під будівництво. Є можливість купити 30 соток тобто 2 участка по 15 соток поряд (сусідній участок мого товариша). Розмір 1 участка по фасаду 30 метрів, довжина 50 метрів. Розташування: с.Мила Києво-Святошинський р-н (Житомирська траса), 6 км від Києва. Комунікації: підключена електрика 3 фази на 12кВт-220/380кВт при необхідності можу додатково продати ще кіловати (власна ел.лінія і ТП на 160кВт), газ середнього тиску перед участком - при необхідності підключаю за окрему плату. З правої сторони участок огороджений, по всьому периметру участка зроблено капітальний залізобетонний фундамент-основу під огорожу. Прописка, асфальтована дорога, вуличне освітлення на стовпах з автоматичним включенням/виключенням в режимі день/ніч, можна підключити прямий київський телефон, є інтернет-оптоволокно 100мегаБіт/сек. Поряд 300м сосновий ліс, 800 метрів до озер з пляжем в ресторанному комплексі "Два Бобри" вхід для місцевих безкоштовний, при бажанні можна ловити рибу в озері - послуга платна, в кінці вулиці є озеро з безкоштовною рибалкою, поряд комплекс "Бабушкин Сад" з 25м басейном і тренажерним залом, 5хв на авто школа і дитсадок, поряд є магазини/шиномонтаж/автомийка, церква. Примітка: можливі варіанти обміну будинку на квартиру + доплата або декілька квартир в Києві. Ціна=100 000у.е./за участок 15соток. Власник. Без комісії.
  9. Юля чи цікавить Вас готовий новий будинок в с.Мила зразу за Стоянкою?
  10. Доброго дня, Пропоную розглянути варіант обміну без доплат з обох боків, Ваша квартира = мій новий будинок 127кв.м. під Києвом. Новий 1-поверховий будинок 127кв.м. в 30км під Києвом с.Рудня Броварський р-н, огороджений, центральна асфальтована вулиця Чапаєва, всі комунікації (електрика 10кВт - 3 фази - 220/380, вода - скважина, каналізація-септик), газ по вулиці - можу підключити за окрему плату, але на сьогоднішній день вигідніше буде опалювати будинок електрокотлом. В будинку встановлені вікна з енергозберігаючими склопакетами, москітні сітки, підвіконники. Електромережа в будинку розведена мідними проводами, зроблено зовнішнє освітлення будинку з датчиками руху. 4 кімнати (в тому числі 3 спальні кімнати + вітальня), кухня, коридор, санвузол, топочна з пральнею. Є можливість зробити 2-й мансардний житловий поверх та терасу. Огороджений участок 25 соток встановлено 2 воріт і 2 хвіртки із замками. При бажанні участок можна розділити на 2 рівних частини, ворота і хвіртки зроблені пропорційно розподілу участків. Ціна = 80 000у.е. власник, без комісійних.
  11. є двері з квартири-новостроя, скільки платите?
  12. Согласен, есть такой момент на строительном рынке труда. Вам также желаю удачный строительный сезон.
  13. Уважаемые форумчане спасибо за предложения о сотрудничестве, тему можно закрывать, бригада найдена и сегодня приступила к работе. Желаю всем здоровья и удачи!!! Добавлено через 9 минут Сообщение от Ясень Извините за "явное непонимание", а можно поподробнее изложить кого или какую стадию строителей Вы подразумеваете под словом "краснодеревщики"??? не претендую на истину, но в моем понимании: "алкаши, бездельники" - тут все просто и понятно "краснодеревщики" - очень дорогие строители, причем не всегда цена=качеству
  14. Александр, пожалуйста прошу Вас не разводите флуд в данной теме, я четко написал требования и знающие люди в строительстве меня понимают, зачем здесь писать лишний текст кто и как что будет определять.
  15. Я лично определяю кто есть кто, поэтому написал чтобы вышеуказанные особи зря мое время не отнимали, тот кто занимается строительством - меня понял что я имел ввиду под примечанием Добавлено через 2 минуты пока что так, пока обращаются только нормальные люди :D
  16. Ищу бригаду для строительства дома 156кв.м из газоблока под Киевом Киево-Святошинский р-н. Фундамент ж/б готов, в понедельник 29 июля 2013г. завозим газоблок и можно приступать к работе. Крыша двухскатная металлочерепица с утеплением минватой. Перекрытие ж/б плиты. Жилье есть на участке - вагончик, электрика, газовая плита, вода. Примечание: алкаши, бездельники и "краснодеревщики" - проходим мимо не останавливаясь. Предложения присылайте на эл.почту указанную ниже.
  17. Никто и не спорит, любая технология имеет право на существование, а самое главное что у людей есть выбор из чего и как строить или купить уже готовый построенный дом. По себестоимости квадратного метра и скорости строительства навряд ли эта технология имеет большое преимущество перед традиционной технологией строительства из кирпича или газоблока. :drinks:
  18. Пенопласт, а таковым является несъемная опалубка хорош только снаружи жилого помещения, а вот внутри дома он не есть хорошо для здоровья человека, так называемая "европейская технология" все это сказки, например в Германии в основном строят дома из кирпича или газоблока, может конечно какой-нибудь самоубийца и захочет построить себе такой дом но это наверное исключение из правил. Знаю лично человека который строил раньше такие дома на продажу, как показала его практика эксплуатации такого дома - он очень холодный, причина видимо всему бетон внутри этой опалубки, а бетон как все знают тепло не держит, мы как-то ночевали в его доме зимой все замерзли до ужаса, при этом дом отапливался газом на всю катушку. Есть еще пример из собственного опыта, я заказал своим собакам будки из дерева и утеплил их внутри пенопластом, собакам это очень не понравилось, постоянно пытаются выдрать пенопласт из под обшивки, видимо собаки чувствуют дискомфорт от пенопласта в таком жилище.
  19. Знаю об этой компании давно, знакомые покупали у них дома в с.Колонщина Макаровского р-на, технология строительства нормальная.
×
×
  • Створити...