Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ecco_oNe

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

ecco_oNe's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. там якраз треба шоб вода по дорозі текла до лотків (лотків вздовж дороги немає) тому і питав, по рельєфу виходить поздовжній ухил 0,2 проміллє, це якшо в одному кінці зрізати грунт в 20 см. Дорога 100м поздовжній ухил 0.26 проміле, поперечний 2%, думаю має хватити для дощових вод... дякую всім.
  2. там тільки для доріг міського значення, а мене ше цікавить для промислових. В табличці максимальний ухил, мене ше цікавить мінімальний, от наприклад чи достатньо ухилу 0,5 проміле для дороги в 250 м для стікання дощової води
  3. Допоможіть будь ласка знайти який має бути мінімальний - максимальний поздовжній ухил доріг (промислового та міського значення) облазив всі ДБН і СНіПи, нічого неможу найти, а може я такий не уважний.
  4. не бачу змісту купляти такий погріб (ціна найдешевшого 1300$) простіше вирити яму ,накрити (в мому випадку 3 двотавра зверху шифер,стіни з б/у цегли, і 1-1,5м землі) вхід залишив ,драбину поставив і всьо
  5. ну це я знаю, але на відео видно шо вони не дають соломи чи стружки. думаю потріскається... мене цікавить чи для внутрішнього штукатурення стін хватить глина:пісок 1:3 ? а потім покрити стіну воском можливо дадати казеін в розчин? скільки додати вапна гашаного для збільшення міцності ?
  6. Доброго дня! В інтернеті найшов відео про глиняну штукатурку Цікавить рецепт такої штукатурки. В селі в сараї наніс на стіну з шлакоблоку пробний шар товщиною 1см, відношення глина:пісок - 1:3 тримається міцно, тріщин немає, і думаю не буде,розчин висохнув повнісю. Чи можна таким розчином робити штукатурку стін в житлових будинках? Без додавання стіна,полови,навозу.
×
×
  • Створити...