Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

danilov

Пользователи
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Откуда
    Рівне
  • Пол
    Мужской

danilov's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

54

Репутація

  1. После ремонта начал заказывать мебель. История первая. Захотел очень большую кровать из дерева. Нашел фирму, оплатил половину, вместо обещанного месяца, сделали за три и на 20 см ошиблись. После недолгих разговоров минус 10% от сумы заказа, нехотя согласились. История вторая. Корпусная мебель в комнате. Пришли мебельщики. Все согласовали, оплатил около 50% от общей суммы. Пообещали за месяц-полтора сделать. Но как это часто случается, ребята переоценили свои возможности, и недооценили ситуацию. Первые признаки мебели начали появляться в комнате через два месяца, а последний винтик был закручен через полгода. В процесе установки кое что переделывали, иногда дважды Даже мой спокойный характер начал утомляться. В итоге остались мелкие недоделки, работа копеечная, даже самому можно доделать, хотя дело приципа, но мебельщики отказались устранять, и при этом умудрились нагрубить и неудачно сделать «наезд по понятиям» чтобы получить свои деньги. В результате переговоров были далеко посланы. Так что мебель обошлась в половину договоренной сумы, даже по моим скромным подсчетам на закупку материалов им залога не хватило. История третья. Заказал через сайт детскую кроватку. Аванс не давал. Обещали сделать за 7 дней, сделали за 2 дня. Привезли, собрали, установили. Все супер, но забыли сделать полку, хотя место для нее предусмотрели. Уехали делать полочку, прошло три месяца… Звонил дважды, сказали делают Кроватка дома, деньги тоже. История четвертая и я так понимаю не последняя. Хочу кухню…
  2. Посоветуйте, можно ли так строить. Есть кирпичный дом, хочу сделать пристройку – гараж, по каркасной технологии из дерева. Люди знающие говорят, что по нормам гараж строить из дерева не разрешается. Пристройку планирую только из дерева, так как имеется большое количество почти бесплатного материала. Возможно, пристройку оформить по документам как подсобное помещение, а использовать как гараж. Какие могут быть последствия? Как все это нужно оформить чтобы получить положительный результат?
  3. - завжди брати розписку коли даєш завдаток, якщо різними методами починають відмовлятись і переводити тему, відразу шукати нових виконавців. Затрачений час на пошук «спеціалістів» і вибивання боргів, може коштувати дорожче ніж сам аванс. - якщо будівельники не місцеві, обов’язково переписувати паспортні дані, це в певній мірі дисциплінує робітників і так простіше знайти людину у випадку чогось. У мене одні будівельники після двох тижнів роботи взяли невеличкий аванс «на проїзд» і з тих пір пройшло як мінімум п’ять років, а вони так і не повернулись. Ні номеру телефону ні адреси немає, хто, звідки, лише імена. Надіюсь що з ними все добре. До речі залишили багато інструменту, як електро так і ручного, а одяг із стійким запахом довелось герметично запакувати
  4. Ви не так зрозуміли. Моя логіка стосується лише коли йдеться про збільшення кватних метрів будинку, від 150 …. Сама головна проблема при проектуванні будинку, це знайти золоту середину, між омріяними розмірами і реальними квадратами для життя. Та й про функціональне призначення будинку також не забувати, для пасивного проживання чи активного (більярд, теніс, басейн, сауна). Окрім витрат на будівництво попробуйте підрахувати можливі витрати на його утримання. Нічого вічного не має: одне ломається, інше виходить з моди і хочеться замінити і т.д. Чого б я не зробив знову. .. - не планував життя своїх дітей за них. І не проектував будинок виходячи з того що вони будуть жити зі мною постійно (вічно). Тому наступний мій будинок буде дещо простішим у розмірах, цікавішим у дизайні, і економнішим у використанні водо-газо-електро ресурсів.
  5. Якщо будинок більше 150 м2 (коли живе сім’я 3-4 людини) як на мене потрібно наймати когось для підтримання порядку в будинку і на ділянці, в іншому випадку прийдеться повністю присвятити себе будинку.
  6. 1. Обовязково зробити на кухні кладовку, 3-4 м2. А в самій кладовці полки-полички-полочки і чим більше тим краще. Тоді меблі на кухні можна робити більш дезайнерськими і не переживати що щось не поміститься. 2. Зробити підвал 5-6 м2 а краще два. 3. Використовувати меблі-трасформери і багатофункціональні меблі 4. На вікнах зробити віконниці (ставні). Літом прохолода, зимою у вечірньо-нічних час збереження тепла.
  7. Встановлюйте звичайні крани і не тратьте гроші. Замінив усі крани на термоголовки, пройшов рік різниці ніякої. витрати газу не змінились. В теорії все гарно, а в реальності....
  8. Коли доведеться будувати ще раз будинок, то розміри кімнат брав би тільки з реального життя. Та й площу будинку також. Якщо сім’я із 4-5 людей живе у 2-х чи 3-х кімнатній квартирі (50-70 м2 і максимум 4 вікна) але цього вже трішки замало, то будинок у 120-150 м2 більше ніж достатньо. А коли 240 м2 і 15 вікон, то вже трішки забагато і замість господаря будинку стаєш його рабом. Краще планувати менший будинок з можливістю добудови потім. І найближчим часом мені, як мінімум, потрібно стати чемпіоном з більярду, і, як максимум, одружитись на Яні Клочковій тому що іншого призначення більярдної і бассейну з сауною не можу собі уявити.
×
×
  • Створити...