Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

kobzarman

Пользователи
  • Публікації

    32
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

kobzarman's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

61

Репутація

  1. Всім привіт. Продаю металевий контейнер, так званий трьох тонник. Я його використовував для зберігання інструменту під час будівництва, зараз він мені не потрібен. Знаходиться на території нашої Ясної Поляни. Кого цікавить, телефонуйте 0672316143. 5000 грн.
  2. Пости № 542-544 www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?p=2894764&highlight=%E2%EE%E4%E0#post2894764 Мій пост № 863 www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?p=3373947&highlight=%E2%EE%E4%E0#post3373947
  3. CeRжик, я продаю побутовку, правда не металеву як на вашому фото. Можливо зацікавить, ось посилання olx.ua/uk/obyavlenie/pobutovka-vagonchik-bytovka-IDjLecM.html Стосовно води, скористайтесь пошуком в цій темі. Питання води повністю розкрито, я навіть копію аналізу води викладав.
  4. Доброго дня. До вище сказаного з приводу доріг і людей можу додати, що дороги на старій стороні в гіршому стані через активну забудову, бетоновози та інші вантажівки зробили свою справу. На сьогоднішній день стара сторона орієнтовно в 3 раза більш забудована ніж нова. Тобто коли на новій стороні кількість будинків прирівняється до старої сторони, то дороги будуть в подібному стані. Крім того на весні дороги будуть приведені в задовільний стан засобами і силами людей, які об'єдналися як зі старої сторони, так і з нової. Переважна більшість мешканців з обох сторін - адекватні люди. А винятки є завжди. Тому приїжджайте на місце, роздивляйтесь, спілкуйтесь з місцевими і зробіть правильний вибір. Успіхів вам.
  5. Особисто я зробив так: поки не було вікон і дверей, зварив металеві грати на вікна і металеві двері (вони потім пішли на армування септика). Коли з'явилися вікна і двері, і відповідно збільшилась кількість матеріальних цінностей в будинку, по периметру будинку встановив декілька камер плюс камера на стовпі. Декілька прихованих камер в будинку... Частина камер з інфрачервоною підсвіткою, тобто знімаються навіть в ночі. На будинку встановив декілька потужних світлодіодних прожекторів з датчиками руху. Сервер відеоспостереження фізично захищений і надійно схований не скажу де, самі розумієте. Все разом, прожектора, камери і сервер відеоспостереження підключені через джерело безперебійного живлення, потужності якого вистачає на підтримку відеозйомки протягом декількох годин (залежить від часу роботи прожекторів). Відео записується лише при наявності руху в кадрі, архіви зберігаються протягом декількох місяців (можливо скоро налаштую дублювання всього збереженого відео на віддалений сервер). Таким чином всі вікна і двері в будинку потрапляють в фокус камер і добре освітлені прожекторами. Якщо хтось тиняється під вікнами, то будинок перетворюється на яскраву новорічну ялинку, яку видно здалеку. В будинок залізти можна, але дещо складніше. Та і нащо, якщо в ньому такі ж перфоратор\дрель\болгарка, як і в неосвітлених і без відеоспостереження будинках навколо (цинічно, але правда). Доцільність таких заходів кожен може порахувати для себе. Частина обладнання у мене була, частину докупив. Можливо таке рішення не найкраще, але особисто мене влаштовує.
  6. Я позасипав калюжі напроти свого подвір'я. Це звісно ж не абищо, та й ця частина дороги не найгірша в нашому кооперативі, але може це фото когось надихне. ;)
  7. Спробуйте: Володимир +380982556345 або Артем +380979884272 Обоє з Ворзеля, перший живе напроти старої частини Ясної Поляни, другий живе напроти нової частини. У Володимира великий трактор але я не впевнений чи є у нього плуг, у Артема точно є плуг, трактор в два раза меньший, що інколи є перевагою.
  8. edox, а скільки тон вам вистачило на сезон, де зберігали і якщо можна яка площа опалюваного будинку?
  9. Сусіди, хто де купував чи збирається купувати дрова чи інше пальне для котла на зиму? Яка вартість? Продають колоті дубові дрова природної сушки при виїзді з Києва на Житомирській трасі, Зіл 3600 грн, Камаз 5600 грн. Поворот на Ворзель, Зіл також 3600 грн. Стосовно об'єму, думки "продавців" розходяться , Зіл 4-5,5 м3, Камаз 8-8,5 м3. Діліться інформацією і досвідом, будь ласка.
  10. Доброго дня. Пилорама в Кічеєво, Микола +380677235417. Два роки тому брав дошки і бруси на дах. Відхилення були +-5 мм на брусах, +-2 мм на дошках. Частина лісу була сухою, інша свіжостиляна, за літо всохлася, думаю через те такі розбіжності. На цих вихідних взяв 1м3 дощок, +-2 мм від заданих розмірів, особливо на сучках гарні фігуристі лінії . 1м3 сосни - 2100 грн. Може постругати, сушки немає, лише сосна. Їхати 5 хв. Пилорама в Козинцях, Валентин +380979845696. Крім хвойних порід у нього інколи є листяні дерева. Недавно брав декілька вільхових дощок на підвіконники. По розмірах нічого не скажу, брав з того, що було в наявності. Постругати не може, є сушка, бувають листяні породи. Їхати 30 хв.
  11. Алекс65, асенізатора ще не викликав, люк знаходиться біля воріт, достатньо відкрити їх і спустити шланг. edox, будь ласка, я завжди радий коли мій досвід стає в нагоді ; не забудьте зробити нахил труби між будинком і септиком, хоча б 2-3 %; Якби у мене була купа грошей я б точно купив ЛОС. Але реалії інші... Тут все просто, якщо є гроші, то або ЛОС, або правильний дренаж по всій території плюс підсипка землі на мерт, і тоді можна не так сильно турбуватися про затоплення. Якщо грошей мало, то спробувати максимально якісно зробити типу септик з бетонних кілець, морально готуючись до можливих неприємних підтоплень. От і все. Розрахунки ви привели правельні, тільки не дописали, що за тими ж нормами септика повинно вистачати принаймні на 10 днів автономної роботи, без викачки. 3600літрів*10днів=36000 літрів, 36 кубів. Ви собі можете уявити таку яму у себе під подвір'ям? Я перш ніж зробити собі, розглядав багато варіантів, і 4-6 кубова пластикова бочка, і "єврокуби" зліплені до купи та інші варіанти. Але зупинився на варіанті, який описав вище, як на оптимальному. Об'єм мого септика приблизно 4 куба, об'єм стандартної бочки асенізатора. От і думайте
  12. За різними даними глибина промерзання грунтів на території України досягає 1 м. Якщо все ж труба буде на глибині 60 см, принаймні присипте її керамзитом. Уявляєте як буде прикро, якщо серед зими в трубі замерзнуть какашульки!? :D Маю сумніви, що вам вдасця герметизувати першу яму (септик), якщо будете використовувати дно окреме від кільця. Існують в продажу кільця уже з дном, це кращий варіант. Ціна приблизно така ж, як кільце+дно. Перша яма буде\може промерзати, оскільки її перекриття на рівні землі. Крім того це ще й не гарно , бетонна плита замість трави. Також не забудьте вивести стояк на дах, щоб у септику була вентиляція і не висмоктувало воду із сифонів. На якій глибині каналізаційний вихід із будинку? На якій відстані від будинку перша яма? Будете робити самі, чи найматимете робітників? У минулому році виклик асенізатора коштував близько 100 грн (4 м3). Ви рахували за скільки років відіб'ється друга яма?
  13. Погріб-підвал із тракторних покришок посміхнув :D Та і похований холодильник також веселий Дякую, Саша.
  14. kandahar, ви не могли б детальніше описати як ви робили гідроізоляцію підвалу, з чого були зроблені стіни підвалу і по можливості вулицю, де стоїть будинок? Мене не покидає думка зробити погріб
×
×
  • Створити...