Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

mvk17

Пользователи
  • Публікації

    22
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

mvk17's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

10

Репутація

  1. Это дорого,все работы можно выполнить дешевлее . А где находится объект, если не секрет.Есть бригада строителей,возможен технадзор.
  2. Представники наділів, що отримали землю під ОСГ обіцяють також під*їхати в одну із субот.
  3. Я вже писав,що сусідньому масиву детальний плап коштував 170тисяч гривень, крім цього вони платили і раніше, але це не означає що і нам це так буде коштувати. У нас масив більший.Люди,які мають наділи під ОСГ здавали по 3300грн,а садоводи вдвічі більше (із слів Ірини і Михайла) і це ще напевно не все. Збиратись потрібно,нам необхідно знайти контакти всіх господарів земельних ділянок, якщо нас буде 30-50 чоловік, ми нічого не зробимо.Ви Олександр були в Рубежівці коли я там був із двома жіночками і чули що сказав землевпорядник.
  4. Це нічого не дасть. Я там був Із слів землевпорядника я зрозумів,що брати на себе витрати по оформленю наших наділів в межі села вони не збираються.Оформити частинами у нас також не вийде, потрібно весь масив включати, хто візьме на себе такі витрати?
  5. Вам Надія говорить правду,як потрібно робити,якщо не вірите під*їдьте на масив що рядом і поспілкуйтесь з господарями жовтого будинку. Вони вам розкажуть і покажуть що вони зробили уже по своєму масиву,щоб бути складовою села.
  6. Спояатку потрібно зібратись усім разом, обговорити всі пмиання а потім іти в сільську раду. До речі 170т це тільки ДПТ,а потрібні і другі документи робити. вони твкож гроші коштують
  7. Самі прості,ЗАБУДОВА.Є постанова, якщо на протязі 3-х років власники земельних наділів не виористовують її за призначенням,комісія складає акт і може передаги другому власнику. Правда це робиться дуже рідко зараз,але все можливо в даний час.Якщо подивитись на кадастрову карту, внизу землі ОСГ підходять до забудови села. а поле є в генеральному плані.хоч і не входить в межі села(по словам землевпорядника) і розбито по другому.я так думаю, що при розподілі ніхто не узгоджував із с/радою деребан землі. Ділили аби великий куш отримати, а далі що буде те і буде.Де юре це земля відноситься до Рубежівкьрої с/р, а де факто "учгозу", що є підрозділом університету біоресурсів...До речі наділи під ОСГ були виділені в основному працівникам університету і бувшим працівникам "учгоспу"
  8. На цих полях було зрошення.Якщо подивитись на річку Бучанку, там є станція по подачі води в систему, а на цьому полі було два фрегрти,що зрошували поле. Залишки труб(щр виходять на поверхню) до яких підключали системи зрошення ще можна знайти на полі. Це я добре знаю, бо тоді працював в господарстві.
  9. Шановні добродії! Для того,щоб почати рухатись в правильному напрямку,потрібні початкові дані про землевласників даного масиву,а вони є у тих,хто Вам цю зелю виділяв.Адже ця земля раніше була у користувані дослідного господарства "Ворзель" Національного університету біоресурсів(бувша сільгоспакадемія).Це поле було підключено до мережі поливних споруд,які пролягають по даному масиву з 80-ми десятих років.Якщо поспілкуватись з власниками сусіднього масиву, вони скажуть з якими цікавими речами зустрілись.Так участків з десяток розподілені під садове товариство в межах де проходить газогін високого тиску і кабель зв*язку.а там не те, що будувати нічого не можна,а і садити дерева заборонено.Так,що сюрпризів і тут може бути безліч,потрібно в першу чергу зробити топографію масиву. Моя порада: вам потрібно зібратись разом,якщо вас є вже чоловік 15-20,організувати кооператив,чи щось на подобі цього,обговорити першочергові питання,підключивши землевпорядника Михайлівської Рубежівки,та громадян,що мають наділи під ОСГ(я один із них)а не вести розмови,як підкдючитись до ЛЕП,ніхто не дасть вам дозволу на підключеня "на деревню дклушке",поки не буде повної документації на масив.Як сказав землевпорядник,часу у нас залишилось мало і ми мочем остатись з "носом".А через пару років М-Рубежавка буде в підпорядкуванні Ірпеня і тоді все може змінитись. Міський голова Ірпеня кажуть.що вже має вид на цей масмв.
  10. [b]Тема для роздумів, що робити[/B] 17січня відбувалась зустріч із землевпорядником М-Рубежівської с/р та наших сусідів-членів садового товариства і землевласників ОСГ (ті, що ближче до кар*єру) з повісткою денною: "Про розробку детального плану території і приєднання їхнього масиву у межі села" На сьогодні у них є вже топогтафічна карта масиву,проект землеустрою.Залишилось зробити детальний план території. ДПТ їм буде коштувати 170 000 грн. Для того,щоб їх масив увійшов в межі села в плані вони запроектували дорогу,що з*єднує їх масив із селом. На нашому масиві власників ОСГ більше 180 чолвік, а садовдів більше 200. Як отримували ділянки під ОСГ я в курсі, а як під садове ні. Так, що нам потрібно брати з них приклад і робити так,як рекомендує Надія з Білогородки,а тоді тільки думати про все інше. Для довідки:землевпорядник уже новий,як і голова.
  11. А я про це поле Вам і написав.Сад видно з поля, там лісополоса, а за нею запущений сад,ще один орієнтир де проходить труба-потрібно пройти повз дренажну канаву, що відділяє учаски від поля і там є перехід, от під ним лежить "злополучна" труба,яка Вас цікавить. Я ці поля добре знаю,і якщо потрібно можу показати.
  12. Трубу легко найти. Якщо подивитись в сторону саду, там є огороджена труба,а недалеко від перехрестя, через дорогу від кар*єра (де городи) є знак, що тут пролягає труба високого тиску,проведіть умовну лінію між цими знаками і будете знати де вона пролягає.
  13. Но ты же сказал что шлифмашинками отшлифуеш за 20-25 Я от своих слов не отказываюсь,дом можна привести в порядок по этим расценкам,было бы желание заказчика. Учитывая,что заказчик хочет это делать по выходным и сам-это абсурд. Считаю что дальнейшая наша дискусия не имеет смысла.:flag1: Добавлено через 46 секунд Я от своих слов не отказываюсь,дом можна привести в порядок по этим расценкам,было бы желание заказчика. Учитывая,что заказчик хочет это делать по выходным и сам-это абсурд. Считаю что дальнейшая наша дискусия не имеет смысла.:flag1:
  14. Внимательно посмотрите на фотографии дома,внизу брус уже почернел и как глубоко проникла чернота-неизвестно,я приводил такой дом в нормальное состояние при помощи пескоструйной машины.Вычищает брус идеально,после него необходимо очистить брус от пыли и подшлифовать, если желаете иметь гладкую поверхность. Но это удовольствие стоит не дешево,но так как хозяин дома думает делать все своими руками(наверно кошелек дырявый) этот вариант ему не подходит. мой совет:дом отшлтфовать необходимо в течении недели и покрасить в темный цвет,а производителя красок выбирать можно любого,а если Вы хотите чтоб дом имел товарный вид необходимо его перекрашивать хотя бы один раз в 5-6 лет.
×
×
  • Створити...