Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Павел Бор

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Павел Бор

  1. Я зробив точно так само. Надіслав заяву та долучив до неї документи які перелічені в наказі №91 (зі змінами внесеними наказом 304). А чому я повинен надавати якісь інші документи (квитанції, заяви про збір та обробку персональних даних, тощо), якщо їх перелік чітко вказаний в "порядку введення в експлуатацію". На мою думку відмова з причини недолучення документів які не вказані в 91 наказі також є підставою для скасування відмови в реєєстрації в судовому порядку. Доречі хтось оскаржував дії посадових осіб ДАБІ в судовому порядку, які результати розгляду скарг судом. Дякую.
  2. Звичайно я сподіваюсь на позитивний результат, але якщо мені буде відмовлено у реєстрації декларації саме з цієї причини спробую повторно подати декларацію з листом в якому викладу всі свої міркування та намір при повторній відмові з цієї ж причини оскаржувати дану відмову в судовому порядку.
  3. Доброго дня всім форумчанам. У мене технічний паспорт БТІ виданий 23.07.2012 року зміни до наказу №91 були опубліковані та набрали чинності 23.07.2012 року. Будинок побудований в 2009 році, площа до 300 кв. м. Питання: Як Ви думаєте, чи може ДАБІ з цим техпаспортом зареєструвати декларацію по 91 наказу адже він виданий в день набрання чинності змін до вищевказаного наказу? Прохання викласти на форумі свої міркування. Дякую.
×
×
  • Створити...