Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

BoomerS

Пользователи
  • Публікації

    11
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача BoomerS

  1. Мій комент розрахований не для "бідних" які не знають в якому будинку сьогодні ночувати, а виходячи із власного досвіду. Ви явно взимку не гуляли по простому селу де нерально пройти не те, що коляскою проїхати. І не були в спальних районах, можливо на печерську дійсно сидять пквартирах, хоча там й влітку нічого цікавого. На рахунок садка та школи, знаю як в ближніх київських селах вони працюють і як туди за 50 км. звозять дітей. Також не розумію чому більшість "бідних" селян пруться на своїх скромних каретах (в декого кучер возить) у київ до школи, якщо там немає ніяких проблем. Щодо Києва, нормальну школу можна знайти і в себе біля будинку. Дійсно дехто возить дітей і в школи біля будинків, хоча там 5 хв. можна прогулятись це вже залежить від ліні батьків, а не відстані до школи.
  2. Я б не радив Вам спішити виїжджати з міста у звяку із народженням дитини, в самого є в мріях будинок (зараз нездійсненна через фінанси) але: 1.Вам потрібно щомісяця навідуватись до педіатра (можна і не ходити. але варто перший рік все таки варто). 2.Екологія не сильно буде відрізнятись в передмістті і Києві, хіба кілометрів так за 50 їхати. 3.В києві набагато зручніше гуляти із коляскою. 4.По мірі росту дитини їй буде скучно за містом оскільки там не так багато дітей і практично відсутні дитячі майданчики, та й садок, школа, курси і т.д. в Києві. Я б радив розглядати заміський будинок тільки для проживання в літку, і для проведення вихідних, а з часом коли діти будуть самостійні і для постійного місця проживання. Якщо у Вас немає проблем із грішми придбайте машину (якщо її немає) і земельну ділянку, та почніть самі будівництво нічого страшного в ньому немає, знайдіть наормального прораба на форумі, і ваша фенція в будівництві зведеться до контролно-оплачувально. Так і малюку буде цікавіше та й Вам в декреті легше.
  3. На вихідних купив в епіцентрі 2 відра (9 і 2,7л) фасадної краски для покраски стін в квартирі (в тому числі спальні). Коли купував не звернув увагу, консультант сказав, що можна її використовувати і для внутрішніх робіт. Коли приїхав додому задумався чи можна. Шукаю по різних форумах пишуть 50% категорично не можна 50% що краще не буває. Фарба Kompozit Premium Fasad. Назад здати не вийде оскільки затонована ( Тільки прошу не роздувати тему відповідями типу вона фасадна значить не можна або яка різниця вся фарба хімія значить можна. Хочеться побачити відповіді людей які реально в цьому розуміються.
  4. Мені також 2-й подобається. Раніше для себе приглянув 1-й. Для мене велику роль грає щоб санвузол на 1-му поверсі, кухня та ванна на 2-му були близько, для зменшення тепловтрат гарячої води, і щоб менше приходилось спускати холодну.
  5. Хто побудував будинок із керамоблоків, які відзиви? Яка ціна кладки (бажано для києва) можливо на форумі є такі будинки?
  6. В мене також тут ділянка, надіюсь найближчим часом розпочати будівництво. З вами можна зконтактувати? Kalinichenko_sergey@rambler.ru
  7. Прийшла весна почались паводки. На жаль не може попасти на свою ділянку. Хтось можливо там був як там? Є підтоплення? Можливо в когось будинок з підвалом, його не затопило?
  8. Я також думаю тут будувати будинок можливо розпочну наступним літом. Ви законно будуєте? Які потрібно документи для законного будівництва?
  9. Які в неї плюси і мінуси? Як тут із водою, і підземними водами?
  10. Я б не проти, тільки 2 проблеми: 1. Кому можна продати свої сотки. 2.Де можна щось знайти за аналогічну ціну. Добавлено через 29 минут Стаття про сусідство (ссылка устарела)
  11. В мене також тут є ділянка, досі думаю чи варто будуватись, як зараз я побачив кілометр від нас відстійники. Хтось може підказати що цеза відстійники?
×
×
  • Створити...