Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

BoomerS

Пользователи
  • Публікації

    11
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем BoomerS

  1. Прочитал все советы и слегка удивился. Не надо дом возле воды и не надо возле леса, типа комары. Так тогда не надо дом за городом вообще, о чем спор-то!

    У меня два дома в семье, один в Хлепче (на другой стороне Малой Салтановки), другой в Осещине, это там где написали обводной канал типа воняющий.

    В обоих местах отлично. В Первом там такие огромные села вокруг, что проблем со школой и садом и общением для ребенка не будет. В другом, Осещине, обводной канал - единственное место вокруг Киева, где можно купаться. Вода всегда нормальная, не говорю отличная, ибо не морская. Рядом старое русло Днепра и Десна. Возможность спустить лодку и поехать по реке на пол-дня - прайслес. Не обязательно дом в первой линии иметь, у меня не в первой. 5 минут босиком до пляжа.

    И куча старых дач, где тьма детей летом. А зимой, извините, никто и в городе не гуляет на улице из детей. На счет школы, так вы ее и в Киеве нормальную с трудом найдете и ребенка возить будете.

     

     

    Мій комент розрахований не для "бідних" які не знають в якому будинку сьогодні ночувати, а виходячи із власного досвіду. Ви явно взимку не гуляли по простому селу де нерально пройти не те, що коляскою проїхати. І не були в спальних районах, можливо на печерську дійсно сидять пквартирах, хоча там й влітку нічого цікавого.

    На рахунок садка та школи, знаю як в ближніх київських селах вони працюють і як туди за 50 км. звозять дітей. Також не розумію чому більшість "бідних" селян пруться на своїх скромних каретах (в декого кучер возить) у київ до школи, якщо там немає ніяких проблем. Щодо Києва, нормальну школу можна знайти і в себе біля будинку. Дійсно дехто возить дітей і в школи біля будинків, хоча там 5 хв. можна прогулятись це вже залежить від ліні батьків, а не відстані до школи.

    • Лайк 1
  2. Я б не радив Вам спішити виїжджати з міста у звяку із народженням дитини, в самого є в мріях будинок (зараз нездійсненна через фінанси) але:

    1.Вам потрібно щомісяця навідуватись до педіатра (можна і не ходити. але варто перший рік все таки варто).

    2.Екологія не сильно буде відрізнятись в передмістті і Києві, хіба кілометрів так за 50 їхати.

    3.В києві набагато зручніше гуляти із коляскою.

    4.По мірі росту дитини їй буде скучно за містом оскільки там не так багато дітей і практично відсутні дитячі майданчики, та й садок, школа, курси і т.д. в Києві.

    Я б радив розглядати заміський будинок тільки для проживання в літку, і для проведення вихідних, а з часом коли діти будуть самостійні і для постійного місця проживання. Якщо у Вас немає проблем із грішми придбайте машину (якщо її немає) і земельну ділянку, та почніть самі будівництво нічого страшного в ньому немає, знайдіть наормального прораба на форумі, і ваша фенція в будівництві зведеться до контролно-оплачувально. Так і малюку буде цікавіше та й Вам в декреті легше.

    • Лайк 1
  3. На вихідних купив в епіцентрі 2 відра (9 і 2,7л) фасадної краски для покраски стін в квартирі (в тому числі спальні). Коли купував не звернув увагу, консультант сказав, що можна її використовувати і для внутрішніх робіт. Коли приїхав додому задумався чи можна. Шукаю по різних форумах пишуть 50% категорично не можна 50% що краще не буває. Фарба Kompozit Premium Fasad. Назад здати не вийде оскільки затонована ( Тільки прошу не роздувати тему відповідями типу вона фасадна значить не можна або яка різниця вся фарба хімія значить можна. Хочеться побачити відповіді людей які реально в цьому розуміються.
  4. Мені також 2-й подобається. Раніше для себе приглянув 1-й. Для мене велику роль грає щоб санвузол на 1-му поверсі, кухня та ванна на 2-му були близько, для зменшення тепловтрат гарячої води, і щоб менше приходилось спускати холодну.
    • Лайк 1
  5. купили участок под Борисполем, в конце улицы Котовского, сразу за Дубечанским поселком (бывший яблочный сад).

     

    Шум самолетов особо не напрягает, слышно только когда взлетают, но не сильно. Запаха свалки еще не разу не слышал. Хотя живу там с момента стройки (февраль 2011) и по сегодня.

    Однозначно лучше чем Царское село. К тому же участки еще пока дешевые.

    До центра Борисполя 2,5 км (можно пешком, можно на велосипеде :) ).

    До остановки маршруток по городу, 5 и 6 маршрутки вроде, 7 минут ходьбы. На них же можно доехать до маршруток на Киев - 5 минут езды.

    В Киев езжу на машине - до метро Бориспольская 26 км.

     

    Купил, потому что:

    1. дешевле небыло

    2. формально не Борисполь, но дорогу перешел и уже Борисполь причем центр

    3. в перспективе - это тоже будет Борисполь (после постройки новой окружной, все, что будет до этой дороги присоединят к городу)

     

    Минусы:

    -сейчас нету света. Участки продает инвестиционная компания к августу свет уже будет, а к концу года будет уже и газ. (работы ведутся и это видно) Есть все проекты с живыми печатями всех инстанций.

    Я когда покупал там даже дорог небыло, сейчас сделали. Соответственно, когда проведут свет - цены на участки вырастут минимум в двое :)

     

    В мене також тут ділянка, надіюсь найближчим часом розпочати будівництво. З вами можна зконтактувати? Kalinichenko_sergey@rambler.ru

  6. + мне тут нравится.

    - дорога к участку

    вода 28метров 125трубой без запаха и цвета (не темнеет со временем)пьем всей семьей с весны и еще ни разу никто не про...

    весной при бурении скважины первая вода была на 9м.

     

    Я також думаю тут будувати будинок можливо розпочну наступним літом. Ви законно будуєте? Які потрібно документи для законного будівництва?

  7. 1.я куплю

    2.ну незнаю

     

    Добавлено через 20 минут

    Вы думаете в Иванкове нет мусорки и т.д.

    Я Бориспольчанин.Знаю плюсы и минусы этой земли .Купил участок в этом месте (800 за сотку) в декабре 2011 о чем не жалею и начинаю строится.

    Які в неї плюси і мінуси? Як тут із водою, і підземними водами?

  8. Отстойники.Мусорка.Аеропорт.Грязные деревья!!!Не в коем случае не стройтесь.Уступите место более нуждающимся

     

    Я б не проти, тільки 2 проблеми:

    1. Кому можна продати свої сотки.

    2.Де можна щось знайти за аналогічну ціну.

    :confused:

     

    Добавлено через 29 минут

    Стаття про сусідство (ссылка устарела)

×
×
  • Створити...