Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

8530

Пользователи
  • Публікації

    29
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача 8530

  1. скажіть. Хтось знає як боротись з динамічною ІР адресою. У мене укртелеком. Коли вибираю у провайдера тариф "десятка" cтає доступна послуга «Динамічний DNS» тоді є можливість переглядати віддаленно ((ссылка устарела)). Цікавить як зробити, перехітрити щоб це робило на "двійці". Дякую..
  2. Всім привіт! Уже писав на даному форумі. І доречі дякую всім за допомогу! Але сталася наступна ситуація. ДІНДНС у мене працював через д-лінк - безкоштовно! 20 числа цього місяця відключили. Перейшов на но-іп! Все підключив порти іт.д.. Заходжу bbb8530.no-ip.info:8008/ з свого ПК, з ПК батьків все ок! Але з інших ПК не працює! В мене Укртелеком! чому айпі адреси не співпадають? хто стикався з ДДНС від Укртелекому. щоб зробити постійну іп адресу?
  3. Ось получається дивна ситуація! Заходжу через тайм-вієр на внутрішню мережу Комп-відеорегістратор (192.168.1.10:8000) - все працює! Заходжу з-за допомогою тієї ж програми на комп моїх батьків (віддалено) ввожу (ссылка устарела) - все працює!!! Заходжу з свого комп'ютера (у росії) або телефона через ВАЙ ФАЙ чи через джпрс - сторінку не знайдено, недійсна адреса. А все працювало! Одже щось тут в росії блокує!?
  4. ни так ни сяк. не получається зайти на роутер й на дднс. Заходив Через Експлоуер, через Андроїд. Віддалено. Зараз в мережі працює, а віддалено ні.
  5. Всім привіт! Користувався вашою допомогою! Настроїли все працювало! Майже рік! Але прийшла на @ лист мов відключаєм вам порт 25! (Укртелеком). Після цього я увійти не можу на відеорегістратор віддалено. Написав їм листа - відновили. Але зайти не можу! Що може бути?
  6. Вітаю. Раньше настроював Відеонагляд. Хочу получити ще одну консультацію. Нагадаю свою схему. Приміщення "В" стоїть DVR підключений до Ubiquiti NanoStation2 Loco, що передає мережу в приміщення "А" на той же Ubiquiti NanoStation2 Loco. Далі на д-лінк з доступом в інтернет. Все працює. Хочу на приміщення "а" покласти камери IP з вай фаєм щоб підключались до Ubiquiti NanoStation2 Loco. Але не знаю як це зєднати з IP Регістратором?...
  7. Кинув кабеля, живлення, зробив місце для регістратора... Уже прицінився аж дойшло до мене будинок новий ще не отоплюється! А як зима? Підкажіть варто класти!чи перечикати зиму! Який диапазон температур витримують пристрої? Чи можна якось їх "зігріти". Накрити ковдрою чи що?
  8. Якщо комусь цікаво. Програма, для перегляду через мобільний. Для китайців. toloka.hurtom.com/viewtopic.php?t=45188&spmode=full&dl=names&sid=e0c0b1288bfbe7b2de98cab17afe2d5c
  9. працює!!! Всім велике спаибі за терпіння мені толкувати! Особливо низький уклін п.Vitaliano ! тормозив я тим, що на віддалиному ПК я запускав В Гугл хром!
  10. думав що вже все получилось...а воно мені вибило Prestige 660R-T1 і логін і пароль ввів неправильно запропонувало зберегти новий! А модем то д лінкСтворити точковий рисунок.bmp
  11. зробив дінднс ввів налаштування...виключаю модем...бачу ІП адреса міняється на сайті днс. в мережі входить на модем! А пробую через TeamViewer на віддалених ПК не знайдено!
  12. так поки це все перетравлюю Може беде декому в пригоді interface31.ru/tech_it/2012/05/adminu-na-zametku-vypusk-5-kak-ispol-zovat-dyndns-besplatno.html Добавлено через 1 час 20 минут в мережі всі ПК заходять на модем, з інтернету не вдається! Кабель телефону (Укртелеком) в DSL-2600U він по вафлі роздає на ПК, Кабелем через Enternet на 192.168.1.19 ((ссылка на изображение устарела) ), той за 1км на 192.168.1.20((ссылка на изображение устарела) ). з відти на свіч який ділить ПК і регістратор (192.168.1.10:8000) кабелем. Добавлено через 7 минут може скористатися TeamViewer тоді ви бачитимете що і як.
  13. Прийшов спеціаліст. Цокав все те саме що і я! Розвів руками!Сказав вибачай пробуй закажи сталу IP
  14. повторююсь що все вище перечитав декілька раз. але все наче зрозуміло але на практиці все інше! Настроював DVR , налаштовував і модем. Ввожу адресу і кидає на модем....на іншому компютері ввожу адресу кидає на його модем. Визнаю з цим добре вже поїхав! поможіть розібратися. Було ще таке зауваження: Если проброс портов настроен, тогда Не лезет из инета, потому что у вас dsl модем и он же роутер. Проблема в том, что закрыт доступ из инета в свойстах WAN порта модема.(Vitaliano ) тикніть пальцем де той доступ из инета включити. Модем DSL-2600U
  15. так визнаю свою проблему! Читав правда-читав! бюся з цією проблемою вже 3місяці! щось не можу розібратися - запутався...
  16. тобто DynDNS.org або TZO! щось можете про них розказати\підказати. DynDNS.org скидує на якийсь інший сервер..
  17. попробуйте створити логін і пароль свій власний. у мене було ідентично таке ж. якщо стоїть по умовчанню, без логіна. То на ВЕБ не заходить.
  18. підкажіть якщо в модемі тільки два Dynamic DNS (малюнок нище), можливо з цього щось склеїти? Модем д-лінк DSL-2600U Створити точковий рисунок.bmp
×
×
  • Створити...