Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

doslidnik

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача doslidnik

  1. Може бути. Насправді данні мають вноситись на підставі відповідної документації із землеустрою. Кожна ділянка в публічній карті має бути підкріплена паперовою (відсканованою) документацією із землеустрою. Файл xml та витяг з кадастру містить інформацію про таку документацію (дата складання, розробник). На практиці ці данні можуть бути неправдивими, або документація із землеустрою може бути відсутнбьою. Документація це підстава для "народження" (для появі в публічній карті) земельної ділянки. Не зовсім зрозумів питання. Але спробую відповісти. В межах сільської ради є зазвичай декілька населених пунктів та між ними може бути і 20км. Тому якщо ви не знаєте де вона то можливо її розташування вірне. Ділянка зазвичай є в масиві інших ділянок та повторює контури місцевості, а тому спеціалісту з першого погляду зазвичай легко сказати чи там знаходиться ділянка. Раджу зайти до іншої землевпорядної організації та спитати в них чи ділянка знаходиться на тому місці. Є дуже складний бюракратичний шлях - отримати копію документації із землеустрою з місцевого архіву Держгеокадастру. Інший замовити документацію із встановлення меж. При цьому як наме вам буде важлива сама документація яка буде підтверджувати розташування ділянки в певному місці і за це розташування певний землевпорядник нестиме відповідальність. І якщо буде потреба то за окрему плату вам покажуть розташування ділянки на місцевості з точністю до 40см (якщо ділянка за межами населеного пункту). На місцевості раджу (щоб не переплачувати) ставити межові знаки лише при потребі використовувати ділянку або сумнівах що вона не використовується вже кимось іншим.
  2. Нужна вьікопировка и кадастровьій номер, а лучше всего обратиться туда где получили документьі на участоки либо там где делали вьікопировку
  3. Если полностью набрать кадастровый номер в поиске ПКК - участок находит? Если находит и Ваш то никуда ехать не надо. Если площадь определена до 4-х знаков в госакте и она совпадает с площадью в ПКК можете смело идти в Реестрационную службу юстиции чтоб иметь возможность продать/подарит/завещать участок в любой момент. Если нет то получаете выписку из земельного кадастра (даже если кад.номер не совпадает) и с ней в Реестрационную службу юстиции.
×
×
  • Створити...