Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

sir

Пользователи
  • Публікації

    14
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача sir

  1. Пройшло декілька років... Все всілось і вросло. Завдяки тій канаві ділянка завжди суха, навіть після дощу. В минулому році продав хорошому чоловікові.
  2. На профілі можна економити. Не можна економити на фурнітурі.
  3. Дивився перші фото, ім думав: гарна штука, тільки варто добавити пісочницю в основі. Дивлюся далі - є пісочниця.
  4. Колись, в процесі дослідження української архітектури дуже зацікавився даним питанням, підсумовуючи все прочитане: 1. Геопатогенні зони знаходяться в місцях земних розломів та залягання деяких руд та скальних порід, котрі накопичують в собі радіацію. Те, про що писалося в даній гілці - скоріше енергетичні лінії. Їх ще називають лініями Хартмана (див гугл). Так от, згідно теорії Хартмана - вся земля опоясана такими лініями, на яких концентрується енергія. Лінії з плюсовим зарядом чергуються з лініями з мінусовим зарядом, вони йдуть вздовж і поперек планети а місця їх перетину особливо заряджені. Швидне за все вони паралельні екватору та осі землі. Лежать такі лінії, за різними версіями від декількох до декількох десятків метрів одна від одної. 2. Давні українські хати розміщувалися як правило з чіткою орієнтацією по сторонах світу, ніколи не будували там де колись була дорога, чи на згарищі. Місця з хорошою енергетикою любить худоба, там де вона люгає - місце однозначно хороше. Мінусову енергію льблять коти а комахи в таких місцях літають ніби стовпом. 3. Якість вашого сну в будинку, може жодним чином не бути пов"язаною з геопатогенною зоною, часом варто лише розвернути ліжко в іншу сторону.
  5. Коли шукав в інтернеті, то вводив телефонний номер з оголошення, котре зацікавило, в гугл. Якщо по даному номеру знаходиться багото оголошень і куплю і продам то зрозуміло, що це посередники. Теж саме робив і з телефонами з газет, крім того в газетному розділі нерухомісьть, телефони під оголошеннями, які повторюються з дивною цикліцністю теж ознака агенства чи ріелтора.
  6. Висохша піна з гладких поверхонь, інколи знімається взагалі беззслідно, почекайте поки повністю висохне...
  7. Якби канава проходила поперек ділянки а не поздовж, можливо і розглянули б такий варіант. Продовжую історію: Насипана земля ссідалася після кожного дощу, що було видно неозброєним оком, а тим часом вже настала середина весни. Потрібно було якось впорядковувати всю цю красу. На допомогу прибуло оце чудо техніки. Декілька годин роботи, і ось результат: Добавлено через 23 минуты Під час одного з візитів на ділянку виявив новий сюрприз - берег в деяких місцях був розмитий потоками дощової води, окремі вимоїни при засипці вмістили по 1 м3 піску. Ситуація повторювалась декілька раз, після кожної зливи. Берег почав обвалюватися, забираючи площу ділянки. В результаті були прийняті міри по укріпленню берега лозовим тином з подальшою засипкою грунтом. Також насадив вербових гілок, але в перший рік з них толку мало. Часнина берегової лінії була засіяна травою, яка на диво дуже добре укріпила грунт. В канаву були поселені глечики.
  8. Я думаю, якщо зробити заїзд на куті ділянки, чуточку зрізавши сам кут, то можна організувати трохи додаткового місця для маневру. А якщо в кінці дороги є місце для розвороту вантажної машини, то все не так страшно.
  9. Зараз вже і я можу жартувати, а тоті було якось не до жартів.
  10. Цим літом канаву почистили, рівень грунтових вод відразу знизився більш ніж на метр, фото ставка зроблено до того. Ділянка має невеликий перепад висоти, ставок в найнижчому місці.
  11. Далі була люта зима... Техніка стала на зимівлю, канава нікуди не зникла. Ми чекали весни, і вона прийшла. Мені зателефонував власник екскаватора, до речі толковий хлопець, і сказав що завтра екскаватор буде в мене на ділянці. Добавлено через 6 минут Екскаватор прибув в обумовлений час в назначене місце. Робота велась швидко і через декілька годин канава була переміщена на межу ділянки. Ми їх перемогли... Добавлено через 7 минут Разом з тим, на нашу ділянку було покладено майже 1000 м3 грунту, що було дуже до речі, так як ділянка була в низині. І ще скориставшись присутністю екскаватора було викопано невелику копанку, земля з якої теж пішла на підняття рівня ділянки. фото зроблено цим літом.
  12. Питання вдалося вирішити по іншому. Так як це була вже наша ділянка, то питання розірвання угоди не розглядалося. Одразу на місці я зателефонував голові СТ, який як виявилося і керував цими меліоративними роботами. Декілька годин крику і матюків дали результат: він пообіццяв що якось вирішить питання, на моє питання коли? сказав, щоб я не ставив йому строків. Я строків не ставив, а сказав, що візьму бульдозер та загорну їхню канаву назад, це був вагомий аргумент. Три ночі я не спав. В понеділок вранці мені зателефонували та попросили під"їхати на ділянку, там був голова СТ, та власник екскаватора. Я погодився на те, що канаву перекопають і вона пройде по межі ділянки. На вулиці був грудень 2011 року. Добавлено через 4 минуты Канава меліоративна, споруджена для пониження грунтових вод на території СТ. Що проходила по моїй ділянці так це точно. Був проект - не проект а писулька.
  13. Ніщо не передвіщало біди. Надивились ми ділянку неподалік міста... Власне такою, я її бачив лише двічі: коли дивився з тодішнім власником, і коли ще раз дивився з дружиною. Оформили ми договір купівлі- продажу і радувались, проте недовго. Декілька вихідних збиралися поїхати та полюбуватися на свою землю, та якось не виходило. Коли ж прибули на місце то побачили таке. Меліоративна канава 6 метрів шириною, проходила через всю ділянку, з одного кута до протилежного по діагоналі.
×
×
  • Створити...