Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Gons4eg

Пользователи
  • Публікації

    347
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Gons4eg

  1. Але потім при постійних морозах в будинку теж буде "-", не одразу і менший ніж на вулиці, але буде. А волога з підлоги за цей час нікуди не вивітриться...
  2. Чи можна заливати стяжку пізньою осінню чи взимку? Стяжка напівсуха. Будинок без опалення. Кажуть, що напівсуху ще треба додатково поливати водою.
  3. По двохконтурних - не маю досвіду з електрокотлами. В користуванні постійно газовий. То логіно сподівався, що не до кінця розібрався з електричними і вони дійсно є двохконтурні.
  4. Дивний Ви, пане. Їй Богу дивний... То все Ваші домисли. Я просто очікував отримати адекватну відповідь. До речі Ви її надали в наступному реченні, за що Вам дуже вдячний.
  5. Шановне паньство, якому котлу надати перевагу - Protherm Скат (Ray) KE/14 (14 кВт|7+7 кВт) чи Tenko Cтандарт Плюс 15 (15 кВт). Різниця в ціні 20к грн 😮
  6. Порадьте монтажників, котрі зможуть розкинути траси та підібрати необхідне обладнання.
  7. Поділіться з чого робили забор і яка вийшла вартість.
  8. Чи прогнозується ще труба в наявність? І може підкажете як відрізнити де підробка?
  9. У мене теж. Сонце не потрапляє взагалі. Тому й дивують такі приколи з дверима.
  10. Часом не сонячна сторона? В мене такі ж пакети. Буду придивлятися. Помітив що в прохолодні погоду дверна ручка на закривання працює нормально, а коли жарто, то щоб заперти треба добряче її підтягнути вгору.
  11. Утеплювач на стіни клеють на ляпухи чи повністю промазують? Цікавлюсь чисто для себе як воно зараз відбувається.
  12. І, до прикладу, якщо я зараз ворота ставлю в чорновий проєм, то що мене очікує в майбутньому? Чи треба буде їх переустановлювати чи ще якісь маніпуляції проводити?
  13. А на скільки автоматика до цих воріт потім потягне?
  14. Не підкажете в яку ціну зараз нормальні ворота в розмірі 3,11ш х 2,5в? Може вже краще виготовити стіни та підлогу в чистову і поставити одразу нормальні? Чи для них ще й фасад готовий треба?
  15. Та оце ж і підшукую щоб його недорого придумати)). Зараз просто забито дошками, але ж треба мати змогу всередину потрапляти, а в ідеалі заїжджати. Нормальні ворота поставити, то це ж треба мати вже чистове оздоблення до якого ну дууууже довго. Гаражні бу ворота з olx теж нормально вийдуть враховуючи, що їх треба ще якось привезти + чимось заляпати отвори які залишаться від воріт "не в розмір". Але то таке... Мій розмір 3шх2,5в десь.
  16. Так, саме вони. Типу як на вікна ставлять. Щось такого плану.
  17. Доброго дня. Підкажіть наскільки є робочим варіант використання гаражних ролет в якості тимчасових гаражних воріт? Треба чимось закрити гаражний проєм з можливістю відкривання.
  18. Дякую за підказки, хлопці. Останні обстріли трішки охолодили ентузіазм до будівництва...
  19. Я багато чого пройшов своїми руками. Так що... А набивати холіварні пости Ви можете в іншому місці.
  20. Жодна, воторюсь, ЖОДНА бригада чи майстер навіть не подякував за те що для їх робіт все було максимально зручно підготовано мною за здалегіть. Дуже мене турбувало це питання раніше. Але кілька бригад поспіль показали своє "єство" і рожеві окуляри спали. Тому це не моя проблема що їм там заважає. Вони це роблять не безкоштовно і беруть доволі не малі гроші.
  21. А чому не можна просто зробити випуски проводів в місцях підрозетників, а самі підрозетники свердлити/встановлювати коли вже настане їхній час, тобто після штукатуки?
  22. Штукатурка нормально тримається в місцях шлейфів/трас проводів на стінах?
×
×
  • Створити...