Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Asderra

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Asderra

  1. До початку будівництва в вашому "садку" вже було 220В? Для введення в експлуатацію мабуть потрібна буде зміна цільового призначення землі і тд і тп ... потріпають нерви... Скажіть ще: Ви почали будівництво раніше і мабудь завели багато друзів однодумців на рахунок солом'яних будинків, як взагалі в Україні можна це все зробити згідно закону?
  2. Дякую. Знайшов Ваші фото на сонцефорумі. Дуже гарно! Ніколи не сказав би, що це дім з соломи. Але як Вам вдолося легалізувати його (техпаспорт) , проект освітлення (дозвіл РЕСу) , пожежники... (бачу газу близчим часом в планах нема, чи його взагалі не буде) . Чесно кажучи "солома " може бути проблемою для чиновників. Як Ви вийшли з положення?
  3. Дякую за відповідь. Трохи вище Ви писали, що гостювали в Широкова, що він прогнозував на рахунок мишей (крім того що житню не їдять)? це Ви маєте на увазі повністю весь дім чи тільки нижній шар? І сітка ,мабуть, повинна бути металева. А варіант з дранкою не пройде? це гостра необхідність чи бажано? можливо потрібно більше часу?
  4. Доброго дня, Naya! Дуже радий що ведете цей щоденник, дуже багото чого можна повчитися. В нас - молода сімя, теж виникли проблеми з житлом, і дана технологія здається найбільш доступною, а також екологічною,... ну і дуже багато плюсів , особливо враховуючи бюджет середньостатистичного українця Давно досліджую це питання і слідкую за Вашим щоденником. (хоча зареєструвався тіки зараз ) Прохання: чи не могли б Ви викласти по можливості свіжі фото Вашого будинку, а також враження від проживання в ньому. Дякую!
×
×
  • Створити...