Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

begemotokot

Пользователи
  • Публікації

    9
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

begemotokot's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Полагодив нарешті. Проблема була в неякісних фланцях. Перший під виглядом оригінального був китайський, другий - саморобка харківських токарів. Обидва при нагріванні та розширенні давали протікання по шву окінцівок трубок. Мій висновок: придбавати аналоги/не оригінальні запчастини - марнування часу та нервів. Дякую за поради.
  2. Я думаю згорить він від тривалої роботи всуху, бо це не штатна його температура. Це фактично як чайник.
  3. Так, й прокладка фланцю і бак в порядку, бо в іншому випадку крапало б з боків, але не з трубок Добавлено через 1 час 18 минут Під'єднав тен "насухо", розігрів десь до 100° - жодних ознак вологи, пари...
  4. Так, тени старі. До речі теж про це думав, але ж з іншого боку, ну скільки там цієї води може бути? Може увімкнути "голий"? Не згорить?
  5. Шановна спільнота, прошу підказати причину появи води в трубках фланцю. Бойлер gorenje gbf 80. Перший, "рідний" почав текти тиждень тому: вода крапала з трубок, куди встановлюються тени. Без зайвих вагань демонтував фланець, замовив новий, нібито "оригінал", після установки заповнив бак водою, все було гаразд до моменту поки не почався нагрів. Через 3-5 хвилин - проблема як на старому - крапає. Ок, думаю не якісний, повернув продавцю, замовив інший, вже не оригінальний. І знов та ж халепа! Я вже починаю думати, що проблема не в лижах! Крім того, на корпусі бойлера сигнальна викрутка показує фазу, що логічно якщо вода потрапляє на виводи тенів. Чи може мені так не щастить із фланцями втретє вже??? На відео фланець№2 "оригінал", але так само й зі всіма.
  6. Спасибо всем, кто сделал предложения! Вопрос (возможно временно) закрыт.
  7. Ищу бригаду для капитального ремонта кухни (7,3 м.кв.) ванной комнаты и санузла в квартире 9-ти этажного дома на Борщаговке (Киев). Предложения в ЛС, на e-mail или по телефону. Константин.
×
×
  • Створити...