Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

paseka_v@ukr.net

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

paseka_v@ukr.net's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Всім привіт. Потрібна ПАТУшка для перевезення баку дял води і відставка під нього. якщо є контакти, то повідомте,будь ласка, телефоном 0662110398 Вова. Дякую.
  2. не створював нову тему, бо проект(бажання) початковий схожий. що скажете щодо ось цього варіанту? 1. З приводу вікон мансардних зрозумів, що вони не практичні+дорогі. 2. є бажання не робити спальню на першому поверсі, а зробити суцільну вітальню.
  3. Всім привіт. питання стало і для мене актуальним: підкажіть архітектора для консультації та подальшої співпраці (проговорити майбутній проект будинку та розташування на ділянці). Дякую. Добавлено через 1 минуту якщо можливо, то контакти скиньте, будь ласка.
  4. в тому і справа, що ціна у Вас на ділянку в межах 10000у.о, там же можна придбати за 8-10 тис. грн., з якимось будиночком близько 3-5 тис. у.о. Я ж готовий був взяти там будинок(новий, йому десь 3-4 роки) 55 кв.м, 1.5 поверхи за 20 000 у.о, але в останній момент, поговоривши з місцевими і назвавши ціну, передумав. Мене запевнили, що за 15 000у.о можна побудуватись і мати будинок квадратів на 60 у 1.5 поверхи з шлакоблоку і обкладеним цеглою, готовим для проживання, враховуючи. що ділянку можна взяти до 5тис.уо. Чи реально збудуватись за 15-20 тис у.о.? До цього мене переконували, що мінімум за 40-50 тис.у.о і не дешевше-це буде будинок. А в Кіровограді знайти придатне для життя житло дешевше ніж за 25 тис.у.о ---я не бачив до цього часу+до всього до 25тис треба буде докладати рано чи пізно ще нннн-ну суму.
  5. привіт, Кіровоград. задумуюсь над будівництвом будинку. придивлявся/прицінювався по ділянкам в місті і от знайшов таке місце- кооп. "Красная звезда" в кінці вул. Полтавська ліворуч. Садове товариство, яке знаходиться практично в місті. Хтось щось знає про життя в цьому кооперативі?
×
×
  • Створити...