Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Petake

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Petake

  1. я вище написав все про будинок. хто хоче повторить зроблене , можете звертатись в лічку!
  2. Підвал з ФС-40 перекриття плити бу. стіни блок 20-20-40 з відсіву граніту. Саморобні . 4500шт вийшло за 11000грн. перекриття 1го поверху плити нові 8000грн криша дерево та перикриття 16000 того 35000грн підвал не враховуючи, і все інше доставки, цемент ,пісок, гаражні ворота і т.д. фото нема, ато б показав.
  3. Petake

    Как начать?

    Я без книг и прочего , начал, сначала построил плиту с грубкой в сарае , так званой летней кухне. ложил на ребро. ширина 33см. хода 10х18см . отменно работает. тяга отличная, грубка 5 ходовка, нагревается с двух охапков дров, и держит до вечера . хотел еще летний вариант дымохода сделать да передумал. второй опыт это целое сооружение с одной стороны плита в кухню, с другой с этой плиты грубка в комнату 3 ходовка и камин , все это на 1000 кирпича . все получилось, еще будет 3й этап в гараже плита с радиатором водяным для обогрева гаража и розводка батарей. думаю это не отнять, у меня дедушка печник был, чтоб сказать что учил , то нет. но когда меня один чел спросил от куда знаю как хода делать и остальное заслонки , я ничо не ответил , говорю вроде все элиментарно . Тоесть если чуствуеш что можеш , начинай все получится. кстате досих пор незнаю как правильно раствор мешать для кладки грубки. у меня была глина целая куча , мешал с песком 1х1 гдето так.
  4. читав з 1й сторінки і останню , це 2 роки пройшло ? не шукайте дешево. шукайте ціна-якість. щоб відповідало одне одному. можна дорого і якісно можна дешево і неякісно . можна щось середнє. не якісно не означає погано. якість це тільки слово за яке виконавець роботи має дати гарантію. на n - кількість років. Я особисто також будівельник широкого профіля, але працюю лише кладка ( блок кірпіч) також практикую грубки, каміни, плитки. собі будував особисто, вдвох з братом, собі з 2000 по 2008 рік 4 роки вже живу. брату з 2010 по 2012 , з весни буде заселятись можу навіть назвати суму витрачену на братів будинок в якому 3 спальні 2й поверх, зал,кухня,коридор, туалет ванна 1й поверх підвал 3на4 метра з гаражем 4.4на8.5 метра. будинок 9 на 9метра. але тут випадок унікальний на таку коробку покриту метало-черепицею пішло близько 55тис грн. все куплялось в ті роки коли будувалось. правильно хтось написав про багатство . можна тільки додати що потрібно вміти витрачати гроші і тоді вони будуть.
×
×
  • Створити...