Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

cavchuc

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача cavchuc

  1. ніякої реклами, займаюся продажем керамічної плитки тому комерційної вигоди немаю, прочитавши відповіді по всій темі зрозумів дані препарати в різних умовах працюють по різному. Добавлено через 13 минут
  2. В дома стоїть Immergas не турбінований старої моделі звичайні стрілочні манометри і механічне резулювання вже 5 років, нарікань на роботу ніяких немає, куплений був з браком не було гайки яка тримає кран на підвищення тиску води в системі. Докупляв і сам встановлював виносний термостат і стабілізатор напруги. Два рокі назад по рекомендаціям сусід купив таку саму модель з цифровим дислеєм (в комплект був включений термостат, фільтр газу, відсікач на скачкі напругі). Працює Ціни на запчастини не знаю нічого не купував. Обидва котли офіційні, є цілодобовий безкоштовний сервісний номер по Україні по якому можна визвати сервісанта (доїзд безкоштовний платим за запчастини інформація не точна).
  3. Добрий день, хочу поділитися своїм спостереженнями за септиком. Септик в будинку обєм 9 кубів, дно не герметичне, зібраний з 3 бетоних кілець між якими проставки 5 см., користується одна людина на вихідні двох. Септик від перших днів наповнився і постійно повний вже 5 рік. На другому році експлуатації почав користуватися бактеріями, постійно користуюся "Біоензим" і один раз купляв ВОДОГРАЙ (відмовився по причині, при розведені водою на дні було до десятка твердих камінців розміром 3-5 мм, при звернені на офіційний сайт сказали, що так повинно буди, мій висновок "недосип" ). "Біоензим" не спрацював 4 раза. 1. Був залитий не прямо в септик, а в унітаз 2. Була занато гаряча вода 3-4 Причина не відома За роки використання зрозумів що це не панацея, використовую для позбавлення від запаху і після використання зникають тверді відходи на поверхні. Купую в звичайному аграрному магазині.:)
×
×
  • Створити...