Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

vica-la

Пользователи
  • Публікації

    94
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    1

Усі публікації користувача vica-la

  1. 1й уражений кущ смисла фоткати нема - він повністю засох.... Це 2й кущ. Листя практично не тримається, опадає. з'явились коричневі плями. Тому думаю, що це якась хвороба Але розвивається вона значно повільніше, ніж у 1го куща. А це вже 3й кущ Маленька пляма є і на 4му... Чим це лікується? Добавлено через 3 минуты Ще один проблемний кущ. Він нормально ріс і розвивався до того моменту, поки батько з чоловіком не зломали його. Весь минулий сезон просидів в такому стані. В цьому році переїхав на участок до бабусі. Без змін... Чим йому допомогти можна? Добавлено через 5 минут А так виглядає кущ, який щонайменше 15 років прожив у зарослях бур'яна в тіні. Я навіть не знала, що він у бабусі є. Що це за сорт, не відомо. В цьому році вперше в житті плодоносить.
  2. Так в тім-то й незрозумілість всієї цієї ситуації! Живий, абсолютно здоровий, зелений кущ, який активно ріс, різко скинув листя :shock: А тепер та сама фігня почалась ще з 1 кущем... Просто тупо скидає листя. Воно навіть не в'яне, просто відпадає. До дощів поливала регулярно, дощі кінчились - знов поливаю. 3 рази з інтервалом в 4 тиждні підсипалла добриво для лохини Yara Vila, але менше норми рази в 2, бо кущі ще малі, раз побрискала листя "Рост-концетнратом 5-5-5", з місяць тому вкопала мікоризу VAXI-ROOT Zielony Dom. Посаджені в торф в перемішку з місцевою землею, обсипані хвоєю.... Місцева земля - кисла, піщана, там недавно ще 100-річні сосни росли, а у сусідів все ще ростуть. Корнева рівно в такому ж стані, як і була посаджена. Лохина приїхала у ємностях, повністю заповнених корнями і субстратом.... Я не ризикнула розправляти коріння, бо надто щільні вони були. Лисий садженець відкопався з цим цілим неушкодженим квадратиком. Добавлено через 1 минуту Гаразд! Зроблю фото, як буду там.... Лохина росте на ділянці у бабусі. Я туди кожен день ходжу прогуляти собаку та доглянути за рослинами.
  3. Підкажіть, будь ласка, що це за напасть така? Я в цьому році почадила 6 кущів лохини. Садила наче по всім правилам: з сосновою корою, хвоєю, торфом і т.д. Кущі нормально прийнялись, дали гарний приріст на 15-20 см... Аж раптом сьогодні я побачила, що 1 з кущів повністю скинув листя Він нормально ріс, був зеленим. Ще кілька днів тому все з ним було гаразд! Я подумала, що його з'їв хрущ, розкопала подивитись, але з корнем все гаразд... Що це за фігня така?
  4. vica-la

    Світлові тунелі

    Та в тому-то й справа, що у мене дуже проблемний будинок в плані освітлення(( Треба освітити кухню... І в мене стоїть вибір між цими тунелями, мансардними вікнами і зенітними фонарями. Останні 2 варіанти потребуватимуть ще й перебудови даху.
  5. vica-la

    Світлові тунелі

    Вирішую проблему освітлення в деяких кімнатах будинку зі специфічним плануванням і надибала на просторах інета таку штуку, як світловий тунель. Цікавлять відгуки. Чи дійсно воно настільки ефективне, як про нього пишуть продавці?
  6. Эрдельтерьер: Фараонова собака: Добавлено через 8 минут Лошадь водной стихии:
  7. Изготовление статуэток животных на заказ. Статуэтки собак породы американский стаффордширский терьер: тигровый и голубой окрасы.
  8. Изготовление лепных картин-барельефов, можно по фото. Барельеф: голден-ретриверы и вельш корги пемброк: Французские бульдоги, чихуахуа, йоркширский терьер и вислоухий британский кот:
  9. Американский стаффордширский терьер: Добавлено через 1 минуту Бультерьеры:
  10. Барельеф №2. Тоже 20х25 см. Добавлено через 33 секунды АСТ, 12,5 см: Добавлено через 39 секунд Бультерьер беленький, 12 см в высоту.
  11. Мой первый полноценный барельеф))) Размер барельефа вместе с рамкой 20х25 см. Добавлено через 1 минуту Нет, пока только сфинксов заказывали.
  12. Донской сфинкс в подарок маме ко Дню рождения. Высота 19 см.
  13. Восточноевропейские овчарки: чепрачный кобель и черная сука. Вес собак вместе с подставкой 1,9 кг. Размеры подставки приблизительно 25х26 см. Длина кобеля 23 см, высота с камнем 22 см, без камня - 15 см. Длина суки 21 см. Высота - 14 см. Толщина подставки под сукой 1,5 см.
  14. Восточноевропейские овчарки: чепрачный кобель и черная сука. Вес собак вместе с подставкой 1,9 кг. Размеры подставки приблизительно 25х26 см. Длина кобеля 23 см, высота с камнем 22 см, без камня - 15 см. Длина суки 21 см. Высота - 14 см. Толщина подставки под сукой 1,5 см.
  15. Статуэтка среднеазиатской овчарки (алабая) стихии Земли: Размеры подставки 22,5х10,5 см. Вес 800г
  16. Беленькая кошечка высотой 13,5 см. Внешне напоминает то ли мрамор, то ли фаянс.
  17. Бегущие французские бульдоги в размере 10 см. Размер подставки 19,5 х 13,5 х 1 см. Бульдоги крепятся на металлические штыри и холодную сварку. У тигровой - 1 точка крепления)) Добавлено через 34 секунды Эрдельтерьер, 10 см
×
×
  • Створити...