Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Підсобник

Пользователи
  • Публікації

    15
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Підсобник's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

4

Репутація

  1. Дщброго дня. Маючи на руках документ на право власності, від 2014р., від мене вимагають прийняти пайову участь в розвитку інфраструктури селища згідно закону №3038. На скільки правомірна така вимога. Дякую.
  2. передзвонив, уважно вислухали, хотіли дати пораду в заповненні декларації, але я відповів запавняй незаповняй результат буде прогнозований. Отже я відповів в зрозумілій формі що спуску небуде, далі відпишусь.
  3. Питання? В мене будівництво магазину із однією житловою кімнатою, зразок даної декларації підходить для подання. ??
  4. Всім привіт. Подав двічі декларацію про готовність обєкта до експлуатації, двічі відмова. Перший раз одна помилка. друй раз дев"ять, та змінена форма декларації. Допоможіть знайти новий бланк декларації.
  5. До того як я отримав отримав дозвіл (Дек.про поч. буд.роб.) я телефонував, разів вісімнадцять, кожного разу інша мотивація, навіть дійшло до того, що мені сказали "чого ВИ звоните, ми по телефону ніяких пояснень ненадаемо" одним словом хамство. Я ще раз рекомендую, пишіть листи скарги в Каб.мін, Комітет по боротьбі із корупцією, СБУ, Президенту. В ДАБК дуже дуже бояться таких листів (щастя) я впевнений цим методом ви їх пробєте.
  6. На 10й день декларація була відсутня, я зайшов в доз.цен. нічальник передзвонив в ДАБК там сказали що зареєстрована(я неповірив).Мені повернули декларацію на 12-й день вже зареєстрованою в ДАБК. А що до суду це був мій запасний спосіб.
  7. Буду просити щоб суд закріпив за мною право здійснити початок буд.робіт, і дивлячись на вище вказані закони я вважаю рішення булоб позитивним.
  8. Коли Ви подаэте через доз.цент. заповнюэться заява, в ній вказуэться дата подання документів. Минає час а це 10днів ВИ берете копію заяви + вимагаєте заяву від начальника про те, що на протязі десяти днів відповіді ненадали із ДАБК. На підставі цих двох документів звертаєтесь до суду. Якщо потрібно можу роздрукувати заяву від начальника(адже вони кажуть, що вони неповинні писати, відсутній примірник).
  9. Хочу добавити від себе. Рекомендую подавати декларацію через дозвільний центер, адже якщо її замиюсять тоді ви берете копію заяви коли подавали, і берете (вимагаєте) у нальника центру заву про те що він на протязі десяти днів не отримав відповідь з ДАБК і на підставі цих двох документів прямо до місцевого суду, я гарантую справедливість буду на ВАШІЙ стороні.
  10. А що тут описувати. Подавши перші чотири рази (а всього їх сім а отримав за восьмим) декларацію, мені їх повертали кожного разу із новими виправленнями, були і посланці які обіцяли через дві неділі за $$$$ все зробити, потім ми (я і мій тато) зрозуміли, що це замкнуте коло і вирішили писати в усі держ.структури які можуть на них здійснити вплив. Перший лист голові ОДА, копію листа ДАБК, що характерно голова ОДА проігнорував, і відповідь на цей лист мені дали в ДАБК Другий лист було написано в Національний Комітет по боротьбі із корупцією,копію листа ДАБК прикріпив до декларації. Потім в нашому селищі голова РДА разом із 5-м каналом зробили прийом громадян, ми туди попали і замовили слівце про бардак який відбувається ДАБК, голова поспівчував і пообіцяв що допоможе, але головне не обіцянки а замовити слівце. Потім дзвонили на гарячу лінію КМУ. Замовили слівце СБУ Писали листи в електронній формі. Одним словом МИ їх закидали шапками, останні дві декларації я навіть невиправляв, пишіть в усі інстанції,телефонуйте. я бачу що це єдиний результа. Вся волокіта в мене тривала із 20.07.12. Бажаю ВСІМ терпіння і наснаги.
  11. Всім привіт. На форумі я новий, але я все перечитав, і дуже багато почерпнув цінної інформації, завтра мені прийде позитивна відповідь по декларації на початок будівництва. Пишіть кого що цікавить.
×
×
  • Створити...