Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Рамірес

Пользователи
  • Публікації

    16
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Женский

Рамірес's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. вікна Veka, ззовні коричневі, в середині білий пластік, наче 2-х камерні.
  2. хочется змінити вигляд звичайного пластикового вікна, в інтернеті зустрів варіанти: шпроси (як я зрозумів ставляться при виготовленні вікон) та декоративні накладки, які клеяться на склопакет з будь-якої сторони вікна. Не можу знайти їх в продажу на Україні,допоможіть.
  3. зрозумів, марантек. брати базову версію, чи потрібно додатково купувати фотоелементи та приводну рейку? доречі, яку ставити СК 11,СК 12 чи СК 13, щоб не даремно не переплачувати?
  4. тобто таких проблем з Марантеком немає?
  5. якщо особливої різниці, крім шуму, немає, то чи значить це, що з метою економії замість Марантека Комфорт 220 можна ставить і Nice Spin 21? чи є альтернатива цим двом приводам, наприклад, від Came. і наскільки вона виправдана в порівняні ціна/якість з попередніми двома системами?
  6. стіни нарешті відштукатурив. що краще обрати для стандартних секційних воріт 2500*2400? 1. Алютех Класик чи Алютех Стандарт, так і не зрозумів, в чому різниця, крім ціни в 50 євро? 2. Автоматика Саме V700 чи V900 Автоматика Nice Spin 21 чи Spin 22 Ну і нарешті Марантек Comfort 220
  7. так уже есть желающие. предлагают либо 40грн/м2(материал покупаю сам), либо 80 грн/м2 машинной(их материал).
  8. в гараже нужно поштукатурить стены. гараж в зимнее время не будет отапливатся! какую штукатурку выбрать: ручную (песочно-цементную) или машинную (гипсовую). Спасибо.
  9. Прошу порадити з воротами(див.фото).Розміри: 2500мм(Ш)*2400мм(В). Цікавить слідуюче: 1). Чи це стандартні розміри? 2). Чи варто кріпити ворота до непоштукатурених стін? 3). Автоматику потрібно кріпити до балок, а потім підбивати потолок, чи спочатку формувати потолок, а до нього вже кріпиться автоматика? 4). Чи справді зараз(зимою) вигідніше купувати ворота і на скільки? 5). Який комплект порадите (ворота+автоматика+установка) в рамках 12 000 грн. Стосовно марки воріт, то вирішив - Алютех. Оскільки, Дорхан не беру навіть до уваги, Херман - дорого.
  10. планирую крыть гараж профнастилом (ок. 45 кв.м). нужно брать темно коричн. цвет. вот только не могу определить 1).подойдет ли ПС(ПК) -20 и какую марку производителя выбрать чтоб не переплачивать. 2). стоит ли ложить евробарьер или можна обойтись простым гидробарьером? (утеплять больше ничем не планирую)
×
×
  • Створити...