Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

StalkerAM

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

StalkerAM's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Вирішив відписатися чим усе закінчилося. Отже на останній розмові з інспектором, яка відбулася у кінці січня (і про яку писав вище), інспектор сказав, що пришле штраф почтою, на що я відповів, що буду спростовувати оскільки здав повідомлення 04.12.12, а він зареєстрував його в місцевій інспекції тільки 15.01.13. Оскільки повідомлення про штраф так і не прийшло, то я провірив інормацію на головному сайті ДАБК. Виявилося, що моє повідомлення зареєстроване. Як так сталося не знаю, думаю, можливо вийшов термін для виписування штрафу. Їм, здається, дається 10 робочих днів на якусь відповідь. А наша розмова було в кінці січня і навіть від 15.01.13 уже вийшов цей термін. От не знаю тепер тільки чи потрібно надсилати повідомлення у місцевий орган, пожежникам..., оскільки виходить, що по закону це потрібно було зробити на протязі 7 днів після реєстрації повідомлення. За це передбачена якась відповідальність? і чи може це потім якимось чином випливти при здачі в експлуатацію?
  2. Був на зустрічі з інспектором. Отже, коли я приніс йому два екземпяри повідомлення 04.12.12 він просто взяв папку і сказав прийти за два тижні. Тепер виявляється, що повідомлення він зареєстрував у вхідних документах 15.01.2013. Після того 24.01.13 поїхав на мою ділянку і сфотографував з вулиці фундамент. На зустрічі сказав, що виписує штраф. Оскільки я відмовився, то він обіцяв скласти якийсь протокол і вислати мені штраф почтою, який за його словами я можу оскаржити. На моє питання "як так вийшло, що повідомлення зареєстроване аж у січні?" відповів, що це не він реєструє, а канцелярія і він нічого не знає. Нашу розмову я записав на телефон, це єдиний доказ, про дату подачі повідомлення. Я розумію, що мене "розводять", але все одно не знаю, як поступити. Припустимо, я докажу, що здав 04.12.12 А вони візьмуть і докажуть, що я почав будову ще раніше...Хто знає, як проходить оскарження рішення про штраф? В якій це установі відбувається? і в якому випадку може дойти до суду?
  3. 04.12.12 Вони взяли у мене повідомлення, яке вже ніби-то було правильно оформлене. Але в мене немає ніяких доказів, що так і було. Тим більше, що графу з датою початку будівництва сказали лишити пустою. Вони можуть просто сказати, що я їм нічого не приносив....
  4. В мене так ситуація: Будівельний паспорт отримав 30.10.2012. Одразу почав ходити в місцеву ДАКБ (м.Івано-Франківськ) для реєстрації повідомлення про початок будівельних робіт. Але приймають вони два рази в тиджень, кожен раз інший інспектор, (їх там троє) і кожен раз щось виправляли в повідомленні та не приймали його. Нарешті 4.12.2012 повідомлення прийняли і сказали, що за два тижні можна буде забрати (що саме забрати, я тобі не розумів). Але ніякого документу мені на руки не дали, просто взяли папку з документами і все.. Фундамент ми залили в листопаді і роботи припинили. На початку січня я до них зайшов, сказали, що не готово ще. І от сьогодні 24.01.2013 року дзвонить інспектор і каже, що він на моїй ділянці, що сфотографував фундамент і що своє повідомлення зможу забрати після сплати штрафу у сумі 4200 грн. Запропонував мені завтра прийти до нього з паспортом.. На сайті ДАКБ зареєстрованого свого повідомлення не бачу. (хоча не впевнений, що правильно усе там переглянув). Шкода, що не догадався раніше їм по пошті вислати... Як тепер бути? Думаю завтра з інспектором не зустрічатися, а дочекатися вашої поради. Дякую.
×
×
  • Створити...